Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuosi 2016

Koska vuoden vaihtumiseen on enää vuorokausi jäljellä - on tässä hyvä aika taputella ja niputtaa tämän vuoden huippujutut yhteen kasaan. Tänä vuonna ei meille tapahtunutkaan mitään megayllättävää, ainoa isompi muutos oli minun työelämään paluuni, mutta ihmeen hyvin olemme kuitenkin arjesta selvinneet.
Rempat talossa jatkuivat ja sisätilat tulivatkin lähes valmiiksi asti. Tulevana vuonna siirrymmekin pihan puolelle ihmettelemään mistä siellä oikein lähtisi liikkeelle. Ulkolaudoitus, terassin teko ja pihan laitto kun ovat kaikki vielä edessäpäin.

Kokosin tähän alle pieniä kivoja asioita tärkeimmistä jutuista ja etapeista mitä minulle tänä vuonna tapahtui.


Vuoden saavutus

Vuoden saavutuksena pidän Koti ja Keittiö -lehden Instagramissa järjestämää  #lempimuoto -kisan voittoa. Voiton ansiosta pääsin osallistustumaan Muoto 2016-gaalaan sekä sain mahtavia muita palkintoja. Kilpailuun osallistuin tällä pinnatuoli kuvallani.


Vuoden löytö

Vuoden löydöksi nimeän olohuoneen teakisen kirjahyllyn, josta kerroin enemmän täällä. Nyt kun katselen esimerkiksi tuon postauksen kuvia näyttää meidän koti vielä niin paljon keskeneräisemmältä, siis lähinnä sisutuksen suhteen. Seinät kun ovat vielä kolkon tyhjiä ja muutenkin tavarat ovat tuossa vaiheessa etsineet vielä paikkaansa.


Vuoden muutos

Tämän vuoden aikana muutoksen kokivat kylpyhuone, sauna, alakerran wc sekä yläkerran wc. Puntaroin jonkun aikaa mihin kohteeseen olen kaikista tyytyväsin, mutta nostan onnistuneimmaksi lopputulokseksi kuitenkin meidän kuistin. Ihanaa, että sekin saatiin valmiiksi ja pääsen nauttimaan siitä varmaan heti jo kevään aikana, sillä aurinkoisella säällä kuisti on todella kuuma. Olimme pohineet hankkivamme sinne myös lämpölamppua talveksi, mutta se taisi jäädä ainakin tänä talvena hankkimatta. 
Meidän naapuri aloitti rakennus urakkansa pari viikkoa sitten ja nuo kaikki ihastuttavat omenapuut ovat siis nyt siis poissa. On tietenkin ihanaa, että kerkesin nauttia niistä ja niiden antimista ainakin yhden kesän verran, mutta toisaalta olen myös tyytyväinen että tonttimme saa nyt selkeät rajat, koska se oli asia, joka häämötti väistämättä edessäpäin.Vuoden DIY

Tänä vuonna jäi Diy-jutut ajanpuutteen vuoksi lähinnä suunnittelu asteelle. Tykkäsin kuitenkin paljon tuoreimmasta Diy-toteutuksestani, eli poikien joulukalenterista. Ensi vuonna tulee meille ehdottomasti samantyylinen kalenteri!Sellainen oli tämä vuosi. Eikä se oikeastaan lainkaan hassumpi vuosi ollutkaan. Toivottavasti tuleva vuosi jatkaa samanmoisissa kantimissa.

Toivottelen kaikille tässä vaiheessa

Oikein hauskaa uutta vuotta! Toivottavasti teille tapahtuu paljon kivoja asioita ja pääsette kokemaan hienoja hetkiä niiden parissa.


Nähdään taas ensi vuonna :)

10 kommenttia :

 1. Hienoja remontteja saitte aikaan!
  Oikein hyvää uutta vuotta sinnekkin ❤

  VastaaPoista
 2. Kivaa uutta vuotta, oli mukavaa että ehdittiin tapaamaan livenäkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja oli kyllä tosiaankin mukavaa nähdä! ☺

   Poista
 3. Mahtavat tuolit. Ja tuo valkoinen lattia on oikea aurinko. Selvä herkkupala vanhan ajan TV-taso. Siitä tulee jotain mummilan muistoja mieleen...tuo näky avoimesta kuistin ovesta omenapuiden suuntaan on täydellistä kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinnatuolit ovat ihan parhaat! Saatiin uusia kierrätystuoleja mummolasta ja vaikka mitä muita ihania juttuja ❤ Niistä blogissa tuonnempana.

   Poista