Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Lisää joulua

Olen kateellinen bloggareille, jotka pystyvät pitämään joulukalenteria blogissaan. Huomasin nimittäin, että elellään jo joulukuun 11.päivää ja tämä on vasta kolmas postaukseni tässä kuussa. Noh, kaikkeen en yksinkertaisesti ehdi, mutta jotain minäkin olen saanut aikaiseksi. Väsäämäni joulukalenterin lisäksi olohuoneessa on nyt myös jouluinen sohvanurkkaus.
Vielä kuusi puuttuu, muuten joulunlaitto on tämän huoneen osalta tässä. Ripustin viime vuotiseen tapaan valonauhan kehystämään kulmaikkunaa ja asettelin Joulumuumi -tyynyt muiden mustavalkoisten tyynyjen seuraksi sohvalle. Sohvan yläpuolelle kokosin lehtikuusen oksista ja joulupalloista hässäkän, joka kuvissa näyttää ihan reppanalle, mutta livenä onneksi vähän paremmalle. Näillä pienillä asioilla saa kyllä yllättävän paljon tunnelmaa aikaiseksi. Meillä ei ole aikaisemmin kuusta kotona ollutkaan, mutta uskallan veikata, että joulupuu sinetöi tämän huoneen joulutunnelman. 

Perjantaina olin kuulemassa Tikkurilan Color Now 2017 tapahtumassa mikä väri onkaan Tikkurilan vuoden värinä ensi vuonna 2017. Vuoden väriksi paljastui Angora H466. Aika pliisu omaan makuuni, mutta voihan se olla, että sitä alkaa sitten  kuitenkin jossain määrin ilmestyä vuoden aikana kotiimme muutenkin kuin aamukahvin alusena. Tapasin tilaisuudessa ensi kertaa muita bloggareita ja olikin oikein mukavaa tavata ihmisiä, joiden blogeja ja instatilejä olen tiiviisti seuraillut.  Lähtiessä sain mukaani ideoita ja inspiraatioita herättelevän sekä vuoden ajankohtaisimmista sisustussävyistä (joihin muuten kuuluu tuo blogini otsikkokuvassa oleva basilikan vihreä)  kertovan Color Now -sisustuslehden, jonka voi myös tilata ilmaiseksi Tikkurilan sivuilta.


Vielä muistuttelen blogissani meneillään olevasta Desenion julisteiden arvonnasta. Osallistumisaikaa on jäljellä vielä huomisiltaan klo 20.00 saakka!Iloista uutta viikkoa!5 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Se on ostettu Ikeasta. Harmi vaan, että alkaa olla vähän pieni meidän perheelle.

   Poista
 2. Sinulla on mahtava tuo fiikus tuossa ikkunan vieressä. Minulla pieni samanlainen, mutta tiputtaa alalehtiä. Miten usein kastelet omaasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että olen aika huono kastelemaan kasveja. Tuolle fiikukselle annan vettä näin talviaikaan kerran viikossa ja aika niukasti silloinkin. Ilmeisesti kuitenkin riittävästi kun on säilynyt niin hyvänä.

   Poista
 3. Aivan ihana tuo jouluinen oksa ikkunassa ja muumi tyynytkin <3

  VastaaPoista