Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukortit

Hikoilen joka ikinen vuosi viimeisinä öinä joulukortti askartelujen parissa, eikä tämäkään vuosi tehnyt siihen poikkeusta. Tänän vuonna olin kaiken lisäksi täysin hukassa idean kanssa ja sekin oli yksi syy miksi korttien askartelu jäi niin viime tippaan. 

Vailla mitään ideaa kävin hortoilemassa askarteluliikkeessä, josta postuin pienten sydämen muotoisten kakkupapereiden, sekä mustien kartonkisten korttipohjien kanssa. Kotoa haalin askartelutarvikkeista lisää tarpeistoa ja niiden avulla tekaisin todella simppelit joulukortit.
 Mustan korttipohjan käyttö vähän mietitytti. Olin  jotenkin niin tottunut käytämään korteissa perus valko/vihreä/sininen/punainen -jouluvärejä ja näistä tuli edeltäjiään hyvin  paljon dramaattisemman näköisiä. Mutta kortit ovat itsetehtyjä (+ myös antajansa näköisiä) ja sehän pääasia. Tänä aamuna sain nämä postitettua, eli kortit ovat jo matkalla toivottamaan hyvää joulua vastaanottajilleen.

Osallistuminen Desenion juliste-arvontaan päättyi eilen ja olen ollut jo yhteydessä voittajaan. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnittelut vielä kerran voittajalle!12 kommenttia :

 1. Kivan näköisiä kortteja, mustanakin tai ehkä juuri siksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 tosi simppeleitä, mutta musta väri tosiaan antaa varmaan niille lisä ilmettä.

   Poista
 2. Kivat, erilaiset ja persoonalliset kortit. Noista tulee mieleen sun Lumoan mekko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli mullekkin, kun katsoin noita kuvia jälkeenpäin 😃

   Poista
 3. Ihania kortteja <3 Minä jotenkin tykkään joulokorteissa mustasta ja harmaasta ja niiden myötä simppelistä ulkonäöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Simppelistä tyylistä tykkään minäkin 😊

   Poista
 4. Tosi kivat kortit. Musta näyttää hyvältä ja tyylikkäältä, ja vaikka ei tunnetakaan, niin jotenkin tiedän myös, että ovat käyttäjänsä näköiset - ainakin sopii bloginkin ulkoasuun :)
  Ja itse tehty on aina paras. Mukavaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että itse tehty on aina parasta! Hauskaa jos sinustakin kortit menee linjassa blogin kanssa 😊 ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

   Poista
 5. Onpa piristäviä kuvia, kun näkyy iso ryhmä kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 kiva saada uurastuksesta palautetta. En kyllä ymmärrä miten toi korttitehtailu jää aina niin viime tippaan.

   Poista
 6. Kivoja kortteja! Yksinkertainen ja selkeä idea on yleensä se kantavin ja paras. Oma korttitehtailuni oli tänä vuonna tauolla, sillä ajastettiin häiden kiitoskorttien lähettäminen tähän joulun alle. Mutta ensi vuonna taas - tämä idea menee siis talteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen myös huomannut että yksinkertaisuus on parasta. Onnea tuoreelle avioparille ja ihanaa joulua myös teille!

   Poista