Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Desenion julisteet

Julisteita myyvä Desenio kyseli olisinko halukas blogiyhteistyöhön ja koska meillä on seinillä vielä hyvin tilaa niin lähdin mielelläni tähän mukaan. Näitä Desenion julisteita on vilahdellut blogeissa ja instatileillä paljon joten ne olivat tuttuja minulle jo entuudestaan.
Valinta olikin sitten vaikea, sillä kivoja printtejä löytyi Desenion nettikaupasta vaikka kuinka paljon. Selailtuani kaikki printit moneen kertaan läpi päädyin lopulta kauniin yksinkertaisiin kasviaiheisiin kuviin. 

Olohuoneen seinälle ripustin Cotton plant -julisteen ja se sai kaverikseen Eucalyptus aiheisen printin, jonka taas asettelin kirjahyllylle. Myös ruokailuhuone sai uutta ilmettä saman aihepiirin julisteilla.

Molemmat huoneet tulivat heti paljon sisustetumman ja kodikkaamman näköisiksi, kun laitoin nämä kehystetyt julisteet seinille. Printit ovat kauniita yksittäisinä, mutta mielestäni varsinkin kollaaseina ne toimivat todella hyvin. Myös lastenhuoneen seinille tuli kivoja printtejä, mutta siitä lisää tuonnempana.

Iloista tulevaa viikkoa!


//Blogiyhteistyö Desenion kanssa.
 

      8 kommenttia :

 1. Kivat printit! :) Mulla odottelee vintissä Desenion lähetys ripustamista. ;) Kivaa viikkoa teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullakin on sama homma 😊 sattuiko samoja printtejä?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykkään kyllä noista, ovat kauniita ja sopivan yksinkertaisia.

   Poista
 3. Oi, hyvän valinnan oot tehnyt! :) Nuo kasvijulisteet on kyllä ihania ja ajattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pohdin paria muutakin vaihtoehtoa, mutta nuo olivat just sopivan ajattomia meille.

   Poista
 4. Ihania julisteita ja sopivat teille hienosti! Olen pyörähtänyt katsomassa Desenion valikoimaa useastikin, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi tilausta.

  VastaaPoista