Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 12. marraskuuta 2016

Viherkasveja

Uskomatonta, mutta totta - voitin arvonnassa taas jotain kivaa! Tällä kertaa onni suosi minua eräässä insta-arvonnassa, jossa palkintona oli himoitsemani Green Home Book -kirja, jonka tekijöinä on huipputaitava kaksikko Susanna Vento ja Riikka Katinkoski. Opus on varmasti tosi monelle jo niin tuttu etten se paljoa esittelyä kaipaa. Niille joille kirja on vielä vieras suosittelen lämmöllä siihen tutustumista. Siinä on esiteltynä yli 50 viherkasvia hoito-ohjeineen, sekä kirjan sivuilla voi ihastella älyttömän kauniita kuvia yli 30:stä kodista. Tämä kirja on suorastaan pakollinen hankinta visuaalisille- ja viherkasveihin hurahtaneille ihmisille. Itse olin ajatellut pyytäväni tätä kirjaa joululahjaksi, mutta ilokseni onnistuin saamaan sen nyt tätä kautta.

Sijoitin kirjan Lundia hyllyyn, joka pääsi verstaalta olohuoneen puolelle tällä viikolla. Sain sen tosiaan sen verran valmiiksi maalattua, että se pääsi jo käyttöön asti. Siitä kumminkin puuttuu vielä muutama hylly, joten en vielä tässä vaiheessa esittele sitä sen tarkemmin.


Lundia-hyllyn tulon seurauksena jouduin etsimään uuden paikan huonekumipuulle. Sijoitin kasvin kirjahyllyn viereen, mistä tuli nyt entistä vihrempi nurkkaus. Harmikseni hyllyssä oleva kasvi (muistaakseni kuuluu maijoihin) näyttää niin surkealle, että epäilen sen näkevän enää ensi kevättä.
 
Viimeisessä kuvassa komeilee uusin viherkasvi hankintani, tuuhea aasinkorva, jonka löysin paikallisesta Fb-kierrätysryhmästä. Se oli kasvanut edelliseen kotiinsa liian suureksi, mutta onneksi meillä on tilaa. Sijoitin aasinkorvan tilapäisesti olohuoneessa matkalaukkujen päälle, mutta luulen sen löytäneen siitä kyllä ihan lopullisenkin paikkansa.


Kotoisaa viikonloppua!


 

4 kommenttia :

 1. Teillä on kivan näköinen koti. Kirja pitää laittaa joulun toivelistalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia 😊 toivottavasti saat kirjan joululahjaksi, se on kerrassaan ihana!

   Poista
 2. Voi sinua onnekasta :D Tuo kirja on minullakin hankintalistalla, jospa kirjan vinkkien avulla saisi pidettyä kasvit hengissä. Ihania kuvia taas <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos 😊 Toivottavasti sinäkin saat tuon upean kirjan itsellesi. Kuvat ovat niin kauniita ja tosiaan ne hoitovinkitkin tulevat tännekkin ihan tarpeeseen.

  VastaaPoista