Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 1. marraskuuta 2016

Throwback Tuesday

Ajatelkaa, siitä tuli tänään tasan vuosi täyteen kun kävelimme siipan kanssa pankista ulos talopaperit kainalossa ja nippu avaimia käsissä roikkuen. Edessä häämötti ihan järjetön remonttiurakka, mutta samalla kuitenkin olimme molemmat ihan intopinkeinä ja valmiit käärimään hihamme tähän suureen koitokseen. Heti ekana iltana siippa alkoi hitaasti, mutta varmasti repimään lattiaa näkyviin ja siitä päivästä lähtien täällä on tehty enemmän tai vähemmän remonttia, toki kyllä myös taukoja pitäen.

Vuodessa on kyllä ehtinyt saamaan ihan kiitettävästi näissä sisätiloissa aikaiseksi ja nyt jälkikäteen voi vaan päivitellä että miten se pää kestänyt tässä härdellissä mukana. Meni kuuukausia, että nukuimme kaikki samassa huoneessa, pojat sängyissään ja me siipan kanssa patjoilla lattioilla ennen kuin saimme makuuhuoneen valmiiksi. Samaan syssyyn  oli vielä kylppäriremppa, eli elimme suihkutta 1,5 kuukautta. Melkoista. Lisäksi pyykkikone oli oli nyt syksyn aikana 2 kk putkeen käyttökiellossa ja tuoreessa muistissa on myös vessaremppojen aiheuttamat vedenkäyttökatkokset. Siihen päälle kaksi lasta, joista toinen ei vielä muuttovaiheessa osannut edes kontata.

Voisinkin melkein veikata, että koska selvisimme näinkin tervejärkisinä tämän ensimmäisen vuoden koitokset, selviämme lopuistakin jutuista melkein leikiten. Huom! niin siis MELKEIN :)

Kokosin tähän postaukseen kuvapareja ennen ja jälkeen ennen kuin leka alkoi kodissamme niin sanotusti heilumaan.


 Jokaisen huoneen valmistuttua olen ollut huippuiloinen ja jokaisesta huoneesta on tullut aina lempparihuone, kunnes taas seuraava huone on valmistunut ja joka kerta uusi valmistunut huone on korvannut edellisen suosikki huoneen aseman. Sisällä on vielä kaikenlaista pikkuhommaa ennen ensi kevään pihanlaittoa ja ulkolaudotuksen uusiminenkin pitäisi jossain välissä hoitaa. Jeps, tästä siis jatketaan.12 kommenttia :

 1. Kyllä ootte ison työn tehneet mutta on se kannattanut. Niin raikkaan ja uuden näköistä. Kiva koti josta saatte nyt nauttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Aikalailla koti on kyllä muuttunut kun noita kuvia katselee.

   Poista
 2. Hienoja muutoksia! Varmasti kiva verrata lopputulosta alkuperäiseen, ja huomata että ei ole mennyt työtunnit hukkaan. Kaikki huoneet näyttää täydellisiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Juu, oli itseasisassa päässyt jo vähän unohtuu millaista täällä alunperin oli. Hyvä muistutus oli itsellekkin, kun noita kuvia kaivoi.

   Poista
 3. Nämä "Ennen ja jälkeen"-kuvaparit ovat mahtavia: Mikä muodonmuutos vuodessa ja nyt teillä on kyllä huikean kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon 😊 harmi etten kaikista huoneista ollut ottanut alkuperäiskuvaa. Kivaa tämä vertailu itsellekkin.

   Poista
 4. Olette olleet todella ahkeria! Mikä muutos vain vuodessa, upeaa jälkeä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun alkaa olla puitteet tehtynä voi keksittyä ainakin talven ajan vaan sisustamiseen 😊

   Poista
 5. Hienoa jälkeä on tullut ja olette edenneet reippaasti (nimim. neljä vuotta asuttu ja yläkerta vielä kesken). Sinulla on myös hyvät ennen-kuvat ja on kiva katsella aina näitä ennen ja jälkeen kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin täällä vielä jotain kesken ja nähtäväksi jää saadaanko jotain listoja ikinä paikoilleen 😃
   Noi ennen kuvat tuli räpsittyä aika nopeasti. Silloin kuvasin ne vaan itseäni varten samalla kuin tein mittauksia täällä. Tarkoitus oli ottaa myöhemmin parempia, mutta se jäi sitten tekemättä.

   Poista