Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Joulutunnelmaa ruokailuhuoneeseen

Viime lauantaina vietimme pieniä pikkujouluja tyttöporukalla täällä meillä ja intouduin laittamaan edellisen postauksen joulukalenterin lisäksi vähän muutenkin joulua meille kotiin. Virittelin joulutähden ja valosarjan ruokailutilaan ja sytyttelin kynttilöitä ja laitoin mm. eukalyptyksen oksia maljakoihin.  Kävin myös katkomassa muutaman havunoksan oman pihan kaatouhan alla olevasta puusta. Yksinkertaista, mutta toimivaa.
Jouluaatoksi on tarkoitus saada vielä pari pientä askartelujuttua valmiiksi tuohon tilaan ja laittaa havuja tuohon ruokapöydälle, mutta muuten otetaan joulu vastaan tällaisella ihan yksinkertaisella toteutuksella. Tänään muuten tuli vuosi täyteen meidän muutosta! Ollaan nyt sitten asuttu tasan vuosi tässä talossa. Viime jouluna meillä ei juuri joulu täällä kodissa millään tavalla näkynytkään. Kaikki paikat olivat pitkään täynnä remonttisälää ja purkamattomia muuttolaatikoista. Onneksi tänä vuonna kaikki on toisin ja päästään mekin virittäytymään joulutunnelmaan.


Ihanaa joulukuun alkua kaikille!2 kommenttia :

  1. Kivalta näyttää. Yksinkertaisella linjalla mennään täälläkin. Vielä jokunen koriste esille ja sitten jouluksi kuusi, niin eiköhän se siinä sitten ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekkin tulee kuusi tänä vuonna ihan ensimmäistä kertaa 🎄 vähä kyllä jännitän miten kiinnostunut Pikkuveli tulee kuusesta olemaan 😄

      Poista