Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 17. lokakuuta 2016

Yläkerran WC

Ah autuasta - nyt ovat vessarempat meillä ohi! Yläkerrankin vessa on ollut jo jonkin aikaa valmis, mutta eilen vielä viimeistelin sen sisustusta matolla yms. pikkujutuilla. Yläkerran vessa on rempattu samaan tapaan kuin alakerrankin WC. Myös tänne tuli puulattia, tapettia, paneelit ja vaihdettiin putket, jotka koteloitiin piiloon.
Alunperin olin suunnitellut tänne pesualtaan laittoa Singer -ompelukoneen pöydän päälle. Siinä kun mielestäni on niin kaunit jalat. Taso hankittiinkin, mutta eihän se tuonne koppiin mahtunut mitenkään päin. Tämä takapakki harmitti kyllä älyttömästi. Yritimme keksiä sinne uutta tasoa, muttei mikään huonekalu ollut sopivan kokoinen ja lopulta päädyime laittaa altaan vaan tuolleen tasolle ilman jalkoja.
Tapetiksi valitsin tänne Boråstapetterin Lilacs (4037) -nimisen kukkatapetin. Mustavalkoisuus tuo kivasti kontrastia tuonne vessaan. Samaan aikaan kun remppailtiin tätä vessaa löysin Fb-kirppikseltä Lival:n kattovalaisimen, joka päätyikin sitten valaisemaan tätä vessaa.


Tästä vessasta olinkin napannut yhden kuvan ennen meidän muuttoa. Kuva on siis takaseinästä, missä nyt on mustat hyllyt. Siitä näkee hyvin vessan värimaailmaa ennen remppaa.


Muistuttelen vielä teitä edellisen postauksen FitWoodin lasten voimistelurenkaiden arvonnasta. Se siis päättyy tämän viikon keskiviikkona (19.10.2016) klo 21.00 Vielä siis on hyvin aikaa käydä osallistumassa!

3 kommenttia :

 1. Mistä nuo mustat hyllyt on? Oletteko itse tehneet vai onko ostettu jostain? Kivan näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Me ostettiin Bauhausista tuo hyllylevy, joka sitten pätkittiin sopivan mittaisiksi. Siellä taisi olla kahta kokoa noita hyllylevyjä, jollen ihan väärin muista.

   Poista
  2. Kiitos 😊 Me ostettiin Bauhausista tuo hyllylevy, joka sitten pätkittiin sopivan mittaisiksi. Siellä taisi olla kahta kokoa noita hyllylevyjä, jollen ihan väärin muista.

   Poista