Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 22. lokakuuta 2016

Tunnelmavalaistusta

Päivät pimenevät ja samalla myös ilmat kylmenevät uhkaavasti. Aamuvarhaisella mennessäni töihin on pilkkosen pimeää ja muutamaan otteeseen olen bussipysäkillä päässyt kokemaan jo melko hyytävän kylmyyden. Onneksi sekä kylmyys, että pimeys on rajoittunut toistaiseksi vain aamuihin. Varhaisten aamujen seurauksena pääsen myös aikaisiin pois töistä ja yleensä ulkona on silloin ollut paljon lämpimänpää ja vielä kotiin päästessäkin on onneksi valoisaa.

Silti selvästi kaipaan valoa ja lämpöä myös sisätiloihin. Tämä näkyy lisääntyneenä kynttilöiden poltteluna ja joka syksyiseen tapaan olen alkanut juomaan iltaisin teetä.
Ehkä juuri tämä kynttilöiden polttelu ja niiden tuoma fiilis ohjaa ajatukset väistämättä tulevaan jouluun. Tänä vuonna vietämme joulua täällä meillä, eli joulu tulee näkymään entistä enemmän meillä kotona. Aika hillityllä otteella siltikin, en suinkaan aijo verhoilla kotiamme ylimääräisellä jouluisella tilpehöörillä.Blogini arvonta FitWoodin voimistelurenkaista päättyi nyt keskiviikkona. Arvontaonni osui Sumille ja häneen olen ollut jo yhteydessä voiton tiimoilta. Onnittelut hänelle vielä kerran!

9 kommenttia :

 1. Kauniin tunnelmallista! :) Aika minimalistisella linjalla meilläkin mennään joulun suhteen. Kynttilöillä ja joulukukilla syntyy jo kiva tunnelma. Viime vuonna meillä ei ollut edes kuusta (koska kissa + vauva), mutta tänä vuonna taidan haluta sen taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Sama juttu; kukat ja kynttilät saavat meilläkin riittää. Jotain pientä ajattelin myös askarrella koristeiksi. Kuusta en uskalla Pikkuveljen vuoksi meille laittaa (se olis kumossa jatkuvasti). Olen ajatellut hommata havupuiden oksia maljakoihin tai niitä pieniä huonekuusia vai miksi niitä kutsutaankaan.

   Poista
 2. Ihana unelma kuvissa, minä kuulun kynttilöiden suurkuluttajiin. On niin ihana nauttia kupponen teetä kynttilän valossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kynttilät kyllä kuuluvat vahvasti syksyyn ja talveen. Samoin kuin teen juonti 😊

   Poista
 3. Kynttilät luo kyllä ihanaa tunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ne tuovat heti erilaisen tunnelman huoneeseen.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Ihailen kuinka uskallat pitää festivot sohvapöydällä, meillä ei noiden 3 kissan takia uskalla kun pitävät selkaista iltarallia että kukkamaljakotkin kaatuu 😬 Tuikkujen valossa uskaltaa kuitenkin ilta teen juoda 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin myöntää etteivät Festivot todellakaan usein pääse tuohon pöydälle. 1,5-vuotiaalle ne ovat aivan liian mielenkiintoiset 😊 Mulla oli koko sarja, mutta Miina-kissa rikkoi aikoinaan niistä yhden.

   Poista