Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 4. lokakuuta 2016

Lokakuun tunnelmia

Ajatella, olemme edenneet jo lokakuun puolelle. Pihalla riittäisi haravoitavaa ja sisälläkin olisi niin paljon tehtävää. Viikonloput menee yhdessä hujauksessa eikä arki-iltoina ehdi tekemään juuri mitään ylimääräistä arkiaskareiden lisäksi. Sinänsä siis olikin mukava yllätys, kun töissä selvisi, etten ollut käyttänytkään kaikkia kertyneitä lomiani, joten minulla on vielä pitämättömiä lomapäiviä lähes kaksi viikkoa jäljellä. Nyt vain sitten pohtimaan miten saisin näistä päivistä maksimihyödyn irti. Suursiivouksen ja pihatöiden pitäsi olla ykkösprioriteetteina, mutta kummasti sitä vain omat odottavat projektit kiinnostaisivat kaikista eniten. Varsinkin autotallissa lojuvan Lundia-hyllyjen hiominen ja maalaaminen houkuttelisi paljon enemmän kuin pölyjen pyyhkiminen tai joku muu vastaava tylsä homma. 
Tänään olin päivän kotosalla pikkuveljeä hoivaamassa. Päiväkodin aloitus toi mukanaan flunssakierteen - tuttu niiltä ajoilta, kun Pehko aloitti aikoinaan oman päiväkoti taipaleensa. Illalla vein lastenvaatteita (vihdoinkin!) myyntiin itsepalvelukirppikselle ja hui miten kylmä ilma ulkona olikaan! Sisätiloissakin tuntui kyllä tänään huomattavasti viileämmälle. Tällaisina päivinä olisi niin ihanaa omistaa puuhella tai se tunnelmallinen takka, mutta valitettavasti talostamme puuttuu kumpainenkin. Onneksi voi kuitenkin sytytellä kynttilöitä ja fiilistellä niillä näitä syksy ilmoja.
Sain muuten uuden kivan yhteistyöjutun instagram-tilini kautta, mutta siitä kerron lisää seuraavan  postauksen yhteydessä.

Värikästä viikkoa!5 kommenttia :

 1. Kyllä teillä on ihanan näköinen koti!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos paljon. Vähän sotkuinen se vaan on kyllä on tällä hetkellä ��

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinne arjen kiireisiin! Mä ehdotan, että unohdat siivoamisen, sytytät kynttilöitä ja nautit hämäristä syysilloista. Ei siitä siivoamisesta kuitenkin mitään iloa ole, kun hetken päästä näyttää taas samalta. :D Menet vain hyllynmaalauspuuhiin. :) No kyllä sitä oikeasti täytyy välillä siivota, ainakin meillä. Ainakin itsellä pää hajoaa, jos kotona ei ole siistiä. Onneksi kuitenkin pienet sutut ja villakoirat eivät näy blogikuvissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvä idea! 😁 Se on kyllä niin totta, että vaikka kuinka siivoaa niin pölyä ja vähitellen kerääntyviä vaate- yms. Kasoja on talo hetken päästä pullollaan.

   Poista
  2. Oikein hyvä idea! 😁 Se on kyllä niin totta, että vaikka kuinka siivoaa niin pölyä ja vähitellen kerääntyviä vaate- yms. Kasoja on talo hetken päästä pullollaan.

   Poista