Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Räsypala

Edellisessä postauksessa ihastelin gaalapöydissä olleita Finlaysonin Räsypaloja ja unohdin ihan kokonaan innostuksissani kertoa, että illan lopuksi kukin pöytä sai jakaa Räsypalat seurueen kanssa keskenään. Niinpä minustakin tuli Räsypalan onnellinen omistaja. Räsypala pääsikin aitiopaikalle eteisen seinälle, sisääntulon kupeeseen. Paikka on aika hankalasti kuvattavissa, mutta ehkä näistä kuvista jotain selvää saa.Tiesitkö muuten että Räsypalat ovat kierrätystuotteita? Finlayson järjesti keräyksen, jossa asiakkaat toivat myymälöihin vanhoja lakanoitaan ja niistä syntyi näin hienoja lopputuloksia. Tuote on kierrätetty ja ne ovat kokonaan Suomessa valmistettuja.
Finlayson halusi kehittää uuden tavan käyttää räsyä, siitä juontaa nimi Räsypala. Räsymatto -nimi viittaisi liikaa lattialla olevaan mattoon, mutta Räsypala voi toimia perinteisenä räsymattoja, pöytäliinana, penkinpäällisenä tai vaikka tällaisena seinäryijynä.


Huomenna suunnistan töiden jälkeen Messukeskukseen katselemaan mitä löytyy tämän vuoden Habitaresta. Inspiroivaa loppuviikkoa kaikille!8 kommenttia :

 1. Kiva idea tuo seinälle nosto. Habitaressa olisi niin kiva käydä, mutta ihan päiväseltään ei täältä Pohojanmaalta viitsi eikä ehdi lähteä:(

  VastaaPoista
 2. Kiva idea tuo seinälle nosto. Habitaressa olisi niin kiva käydä, mutta ihan päiväseltään ei täältä Pohojanmaalta viitsi eikä ehdi lähteä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Teilläpäin oli asuntomessut jotka missasin suosiolla väkimatkan takia, meillä Habitare, joka olikin tänä vuonna poikkeuksellisen hyvä.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, kaunis! :) Inspiroivaa päivää Habitareen. Juuri kirjoittelin postauksen blogiini. On mahtava tapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihanan kattavaa raportointia sun messuvierailusta. Mä vaan räpsin kuvia sieltä täältä ihan fiilispohjalta 😊

   Poista
 4. Meillä räsypalasta tuli kissojen raapima-alusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Tuunko pelastaa??!! 😀

   Poista
  2. No, ei varmaankaan tartte pelastaa. Kissojen pitää hyväksyä palanen. Hih! :)

   Poista