Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 2. syyskuuta 2016

Muoto2016-gaala

Pääsin tällä viikolla osallistumaan Koti ja Keittiö -lehden järjestämään upeaan Muoto2016-gaalaan. Gaalaan osallistuminen oli yksi hulppeista palkinnoista, mitä #lempimuoto -instagramkisan voitto piti sisällään. Tuskinpa tulen lähiaikoina kutsutuksi näin juhlavaan tapahtumaan, joten olin luonnollisesti todella innoissani päästessäni tänne mukaan.

Gaala pidettiin keskiviikko-iltana Vanhalla ylioppilastalolla. Sali oli laitettu todella kauniiksi ja heti ensimmäisenä pistin merkille, kuinka kivasti Finlaysonin räsypalat oli aseteltu illallispöytiin kaitaliinan virkaa toimittamaan. 

 


Myös Kaakelikeskuksen laattoja oli käytetty kivasti pöytien kattauksissa. Lisäksi joukko tunnettuja suunnittelijoita oli valmistaneet kaakeleista kaakelitaideteoksia, jotka itseasiassa huutokaupataan tämän vuoden Habitaressa. Teokset olivat tosi hienoja ja aloin pyörittelemään mielessä miten voisin hyödyntää Kaakelikeskuksen lahjakorttia, minkä myös sain palkinnoksi #lempimuoto -kisasta. Kaakelikeskuksella on todella kauniita laattoja, joista saisi vaikka millaisen tilataideteoksen. Pitää vaan kehitellä asiaa lisää vielä mielessä.

Takaseinälle oli tehty näyttävä värikäs installaatio, joka kauempaa näytti suurelta trikoonpaloista tehdyltä ryijyltä, mutta lähempi tarkastelu osoittikin, että se olikin koottu Andreas Engesvikin suunnittelemista Jordan Clean Smile -hammasharjoista. 
Gaalassa palkittiin muotoilun saralla ansioituneita suunnittelijoita, yrityksiä ja yhteisöjä. Palkituksi tulivat:

Käyttöesine: Watering BulB -kastelupallo design Samuji Koti -työryhmä
Sisustustuote: Filly-valaisinperhe design Timo Niskanen
Kierrätystuote: Termomekaanisesti modifoitu levy
Ruokateko: Martat
Palvelumuotoilu: Nappi ja Naapuri - Tanja jänicke ja Pauliina Salonen
Lupaus: Luomo collective
Elämäntyö: Tauno Tarna

Gaalan menyyn oli suunnitellut Kari Aihianen ja ainakin minulle ja avecilleni tarjoillut vegeruuat sisälsivät sellaisen makujen sinfonian, että huh! Kertakaikkisen onnistuneet valinnat.

Ilta oli vielä hienompi elämys kuin osasin odottaakkaan - samaan aikaan rento, mutta silti niin juhlava. Seuraavan aamun klo 6.00 herätykseni olikin sitten jotain ihan muuta. Edessäni häämötti ensimmäinen työpäivä 1,5 vuoden jälkeen. Melkoisen karu paluu arkeen, kun takana oli vain muutaman tunnin yöunet. Selvisin kuitenkin työpäivästä ihan kunniakkaasti läpi :)


Erinomaista viikonloppua teille kaikille!


4 kommenttia :

  1. Voi ihanuus missä oletkaan ollut. Nuo Finskun räsypalathan toimivat upeasti myös kattauksessa =) Ihana tunnelma kuvissasi =)

    VastaaPoista
  2. Jori: Eikö vaan! Kuten tuossa mainitsinkin niin et varmasti ainakaan ihan heti pääse kokemaan vastaavaa tapahtumaa. Unohdin tuossa tekstissä mainita että illan päätteeksi jokainen pöytä sai jakaa noi Finlaysonin räsypalat. Eli nyt minullakin on yksi oma sellainen :)

    VastaaPoista
  3. Upeasti ikuistettu ilta. Hienot värit ja tunnelma. :)

    VastaaPoista