Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Habitare 2016

Tämän vuoden Habitare oli minulle todella positiivinen yllätys! Olin nimittäin tapani mukaan menossa kyllä messuille intoa puhkuen, mutta ajattelin kiertäväni ne taas nopsaan läpi ja palaavani mitä todennäköisimmin hieman pettyneenä kotiin.
Vaan toisinpa kävi. Olin varannu näille messuille aivan liian vähän aikaa ja tämähän harmitti jälkeenpäin ja kovasti. Osastot olivat nimittäin todella kauniita ja täynnä mielenkiintoisia ja ihasteltavia kohteita. Niissä oli käytetty värejä, musiikkia, viherkasveja, erilaisia materiaaleja ja ne suorastaan huokuivat kotoista tunnelmaa. Tästä kaikesta näki, että osastoja oli tosiaan suunniteltu ja niihin oli käytetty aikaa ja vaivaa. Ei olisi välttämättä edes uskonut, että nämä tosiaan järjestettiin Suomessa!
Messutarjonnan ehdoton lempparini oli Signals -Vainunäyttely, jossa esiteltiin sisustuksen ja muotoilun tulevaisuuden trendejä ja heikkoja signaaleja


Viimeisessä kuvassa ylinnä oleva isokuosinen kukkatapetti sai minut haukkomaan henkeäni - TÄMÄ ON PAKKO SAADA! En vaan tiedä mihin huoneeseen, mutta jonkun seinän aijon tällä tapetilla vuorata. Tosin en ole vielä tarkistanut sen hintatietoja...

Sisustustoimittajat ry oli valinnut tänäkin vuonna messuilta suosikkiosastonsa ja kappas, omat suosikkini olivat sattumoisin täsmälleet samat kohteet. Nämä olivat My O My / Garage Garage, Hakola Huonekalu Oy sekä Tikkurila OYJ -osastot. Lisäksi pidin myös Marimekon ja Matrin osastoista

 Toki muissakin osastoissa oli kivoja yksityiskohtia ja räpsin kuvia ihan kauhean määrän, mutta rajaan kuvien määrän tähän postaukseen vain näihin suosikkiosastoihini. Harmitus oli kyllä melkoinen, etten varannut aikaa tänne tarpeeksi, mutta korjataan asia ensi vuonna. Tämä vinkiksi myös niille, jotka eivät tänä vuonna Habitaressa käyneet - menkää ihmeessä ensi vuonna! Ja te, jotka taas olitte paikalla - kuulisin mielelläni kommenttejanne tekivätkö messut myös teihin vaikutuksen.

Vepsäläinen

Iloista alkavaa viikkoa!
4 kommenttia :

 1. Itse en ole koskaan käynyt tuolla ihan siitä syystä, että blogeissa olen nähnyt aika tylsää ja kolkkoa ideaa mutta tänä vuonna olisi kyllä pitänyt mennä. Todella mielenkiintoisia juttuja ja väriä löytyy. Hieno postaus ja inspiroivia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Oli vähän tekemistä mitä kuvia postaukseen valkkaisin. Kannattaa ihmeessä mennä paikan päälle ensi vuonna!

   Poista
 2. Olin ensimmäistä ketaa tänä vuonna. Hyvä fiilis kyllä jäi, katseltavaa oli niin paljon että nyt kun katson kuviasi, huomaan että on paljon myös sellaista mitä ji näkemättä. Ehdottomasti täytyy varata enemmän aikaa ja ensi vuonna yrittää päästä vähän aikaisemmin kuin viimeisenä päivänä, ainakin antiikkipuolella oli huomattavasti vähemmän tavaraa tarjolla kuin muiden kuvista on nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekkin löytänyt muiden blogeista osastoja, mitä en itse Habitaressa löytänyt. Olin paikalla torstaina, joten aikaa kiertelyyn jäi ihan liian vähän. Ensi vuonna osataan siis molemmat varata Habitarelle enemmän aikaa 😊

   Poista