Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Viimeinen viikonloppu

Lauataina se tieto jotenkin kolahti kunnolla tajuntaan - tosiaan, nyt vietetään viimeistä lomaviikonloppua. Näinpä se 1,5 vuotta hurahti vaan nopeasti ohi äitiyslomaa, hoitovapaata ja kertyneitä kesälomia vietellessä. En kyllä olisi silloin äitiyslomalle jäädessä voinut aavistaa, että alan kirjoittelemaan blogia tai että tulemme ostamaan tällaisen vanhan rintamamiestalon!

Huomenna alamme harjoittelemaan tulevaa arkea aikaisilla ylösnousuilla ja tutustumalla Pehkon ja Pikkuveljen tulevaan päiväkotiin. Torstaiaamuna sitten mennä kipitän piiitkästä aikaa työpaikalle ihmettelemään kaikkia muutoksia mitä puolessatoista vuodessa siellä on ehtinyt tapahtumaan. Lasku työelämään on hyvin pehmeä, sillä viikonloppuhan kolkuttelee siinä sopivasti jo ihan ovella. Mutta kuten jo aikaisemminkin tänne kirjoittelin, on minusta kivaa palata töihin. Olin kyllä mielessäni saanut kaikki miljoona projektia saanut valmiiksi ennen töihin menoa, mutta ehtiihän niitä tehdä sitten välillä iltaisin ja viikonloppuisinkin.


Tänne blogiin kirjoittelu saattaa kyllä ikävästi töihin paluun myötä jäädä hyvinkin viikonloppu painotteiseksi, eli postausten määrä tulee harvenemaan varmaan aika lailla. Toivottavasti jaksatte yhä käydä kuitenkin kurkkailemassa mitä olen tänne postaillut.


Sain äidiltä ihana syksyisen värisiä gladioluksia. Olisin varmasti muuten ostanut itse kotiimme kukkia piristykseksi. Vessaremppojen aikana koko talo oli aika hyrskyn myrskyn ja tunsin jo pipon vähän kiristyvän pään ympärillä kun kaikki paikat oli niin mullin mallin. Lauantaina siivoilin paikat takaisin kuntoon ja kiristys helpotti kummasti.

Niin vessojen remppailut jatkuu kyllä edelleen, alakerta on viimeistelyä vaille valmis, mutta yläkerrassa meidän suunnitelmat ei oikein toimineetkaan ja nyt joudutaan miettimään sinne toisenlaista vaihtoehtoa ensi kaavailujen tilalle. Ei ole ihan helppo tehtävä sellaisessa neliö kertaa neliö kokoisessa kopissa.


Habitaren lippujen arvonta-aika päättyi tänään ja voittajalle on Facebookin välityksellä lähtenyt jo ilmoitus voitosta menemään. Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille!


Mukavaa alkavaa viikkoa!

13 kommenttia :

 1. Täällä työt alkaa ensi lauantaina, joten ihan samassa veneessä ollaan:D Kyllä se arki siitä taas alkaa rullaamaan...ehkä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sullekkin alkavaan arkeen! Alku saattaa olla vähän säätämistä, mutta kyllä se siitä lähtee rullaamaan 😊

   Poista
 2. Paljon tsemppiä töiden ja uudenlaisen arjen aloitukseen. Se on omalla tavallaan taas varmasti mukavaa :)

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Töihin on kyllä kiva palata, vaikka kotona oleilussa on kyllä ollut puolensa 😊

   Poista
 3. Varmasti tulen lukemaan postailujasi ja hurjasti tsemppiä uudenlaiseen elämäntilanteeseen, kyllä se siitä lähtee pyörimään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia 😊 Kyllä arki lähtee varmasti suttaantumaan. Eniten jännitän Pikkuveljen kohdalla arjen alkua, mutta onneksi pikkuiset ovat niitä jotka sopeutuvat parhaiten uusiin juttuihin.

   Poista
 4. Kyllä se töihin paluu ja lasten hoitoon meno varmastikin tulee menemään oikein hyvin :)
  Ja blogiasi tulen lukemaan aina kun teet uuden postauksen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiina //Käy peremmälle, tsempeistä ja ihanaa kuulla että säilyt lukijanakin ❤

   Poista
 5. Onnea työelämään paluuseen! Odotellaan sitten sitäkin innokkaammin uusia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä ja kauniista sanoistasi!

   Poista
 6. Tuttuja tunnelmia nämä! Lasten hoitoon meno ja työelämään paluu! On sulla muuten kaunis koti, niin kodikas <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti teillä on lähtenyt pyörimään uusi arki kivuttomasti liikkeelle.

   Poista
  2. Kiitos paljon! Toivottavasti teillä on lähtenyt pyörimään uusi arki kivuttomasti liikkeelle.

   Poista