Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 18. elokuuta 2016

Kuulumisia

Hei taas! Viime postauksesta on kulunut pitkä tovi. Olemme lomailleet talohommista ja kamerani muistikortti hajosi joku aika sitten, enkä vaan saanut uutta hankittua. Nyt kuitenkin kamerassa on uusi muistikortti ja huomenna alkaa alakerran ja yläkerran vessarempat, joten puuhaa taas riittää.

Kotiin palattuamme viikon mittaiselta lomalta oli ilmassa selvästi syksyn tuntua. Tuuli on syksyisen kolea ja illatkin ovat salakavalasti pimentyneet. Syksyn tulo on kuitenkin ihan tervetullutta. Palaan takaisin työelämäänkin heti syyskuun alussa puolentoista vuoden jälkeen. Suoraan sanottuna olen jo jonkun aikaa ollutkin ihan valmis takaisin töihin, mutta olen kuitenkin tyytyväinen, että olin vielä tämän kesän kotona. Pehko ja Pikkuveli saivat onneksi päiväkoti paikat ihan läheltä, mikä helpottaa tulevaa arkea kyllä kummasti.

Tänään poikkesimme koko perheen voimin läheisellä auringonkukkapellolla, josta kaupunkilaiset voivat käydä poimimassa kukkia omiin tarpeisiinsa. Auringonkukat kuuluvat suosikkikukkiini ja olen hyvin tyytyväinen, että nykyinen kotimme sijaitsee kävelymatkan päässä tästä pellosta, varsinkaan kun omalla pihamaalla ei kuki enää yksikään kukkanen.

Aurinkoista viikonloppua!
4 kommenttia :

 1. Kiva kun kirjoittelit pitkästä aikaa! :) Mun lapsuuskodin lähellä on myös auringonkukkapelto. Kauniita kukkia, vaikka en yleensä keltaisesta välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään auringonkukista tosi paljon. Luulin jo ettei peltoa tänä vuonna olekkaan, mutta se löytyikin onneksi vähän kauempaa.
   Vielä on pari viikkoa bloggailla oikein urakalla. Sitten kun työt alkavat niin en usko ehtiväni kirjoitella postauksia ainakaan arkisin. Harmittaa kyllä vähän.

   Poista
 2. Kauniit kukat, auringonkukat ovat kyllä niin mahtavia värintuojia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ovat. Ruokailutila sai taas ihan uutta potkua ihanan keltaisista pikku auringoista.

   Poista