Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Kuistin ovi

Nyt on kuisti vihdoin kokonaan valmis! Sain siis vihdoin viimeisteltyä myös ne ovenkarmitkin. Tottakai kuistia vielä voisi hienosäätää ja varmaan asioita tulee sisustuksellisesti vielä muuttumaankin siellä, mutta tällä hetkellä se on hyvä just näin.

 

 Olen kyllä ollut huipputyytyväinen ollut tähän voittamaani JELD-WEN:n Basic B0015 -oveen, josta kerroinkin enemmän meidän eteistä koskevassa postauksessa. Haluaisin tällaisen samanlaisen oven meille ulko-oveksikin, mutta toistaiseksi pärjäämme vielä vanhalla ovella. Harmi, että niitä ennen -kuvia ei tullut jostain syystä kuistista pahemmin räpsittyä. Vaikka vanha ruskea väliovi saikin väistyä tämän modernimman valkoisen ulko-oven tieltä, ei kuistin ilme siitä kuitenkaan kärsinyt, vaan siinä on edelleen vanhan rintamamiestalon tunnelma.  Ja mikä tärkeintä - ovi eristää lämpöä edeltäjäänsä huomattavasti paremmin.


Mukavaa loppuviikkoa!


//Blogiyhteistyö JELD-WEN Suomi Oy:n kanssa.

2 kommenttia :

  1. Todella kaunis ovi ja hieno idea tuo seinällä oleva "naulakko"..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovi käy kyllä tuohon hyvin ja ihanaa et siinä on tuo ikkuna joka tuo valoa eteisen puolelle. Teräsverkko on kyllä kätevä, siihen kun voi kiinnittää melkein ihan mitä tahansa.

      Poista