Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 22. elokuuta 2016

Habitare lippupakettiarvonta & kirppislöytöjä

Kesän aikana tuli pitkästä aikaa käytyä ihan oikeilla kirppareilla, eikä vain bongailtua kirppistavaraa netin syövereistä. Kotiinviemisinä lähti mm. pieni suihkepullo, joka löysi paikkansa keittiönhyllyltä.Vanha kamera taas pääsi koristamaan olohuoneen kirjahyllyä. Kameran mukana tuli vielä ihana nahkainen ajanpatinoima kameralaukkukin, jonka sisällä oli vielä käyttö-ohjeetkin tallella. Tätä kameramallia on valmistettu USA:ssa ja Britaniassa vuosina 1946-1957. Kamera oo kiva, muttei ilmeisesti kovinkaan harvinainen kirppislöytö. Samanlainen nimittäin tuli eilen katukirppiksellä vastaan, tosin kalliimpana ja ilman käyttö-ohjeita ja kameralaukkua.
Ja sitten arvontaan! Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ystävällisesti lahjoitti blogilleni arvottavaksi kaksi lippua Messukeskuksessa järjestettäville Habitare messuille. Kyseessähän on siis Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma. Kierrätyskeskus on itsekkin mukana Habitaressa -  Plan B -uusiomalliston huonekaluja on messuilla nähtävillä hallissa 7. Osastolla esitellään viisi erilaista Plan B -kokonaisuutta, joten huonekalut vaihtuvat siellä päivittäin. Lisätietoja löydät täältä.

Kierrätyskeskus löytyy myös Messukeskuksen Kahvila Olohuoneesta? Nanna Ihamäen suunnittelema kahvila-ravintola on sisustettu kokonaan kierrätys- ja uusiohuonekaluilla ja sen kahvikupitkin ovat peräisin Kierrätyskeskuksen myymälöistä.

Arvon tämän viikon sunnuntaina yhden lippupaketin, joka siis sisältää kaksi lippua näille Habitare messuille. Arvontaan pääset osallistumaan liittymällä lukijakseni Googlen käyttäjäraatiin ja lisäämällä arvontaa koskevan kommentin (+ yhteystietosi) tämän postauksen kommenttikenttään. Toinen mahdollisuus on tykätä blogin Facebook-sivuista ja osallistua sitä kautta tähän samaan arvontaan. Arvonta-aika päättyy sunnuntaina 28.8.2016 klo 20.00

Onnea arvontaan!

//Blogiyhteistyö Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa.


10 kommenttia :

 1. Hienot löydöt! :) En kuitenkaan osallistu arvontaan, kun lippu löytyy jo ja omassakin blogissa lippuarvonta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa löytyä monestakin blogista samainen arvonta, mutta se on vain hyvä asia 😊
   Itse yritän päästä paikalle jo keskiviikkona.

   Poista
 2. Ihania löytöjä. Osallistun :)

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä. Osallistun :)

  VastaaPoista
 4. Arvonnassa mukana.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olet tehnyt hyviä löytöjä. Mukana lippuarvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 6. mukana :)
  amelievendela(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Aaaaah ihanaa, Habitare! Olen empinyt, pohtinut ja pähkäillyt, josko ostaisin lipun messuille. Siksi - mukana arvonnassa! Jos ei arpaonni nappaa, harkitsen uudemman kerran lompakon raottamista. Alkoi taas kutkuttaa!

  VastaaPoista