Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Vierailulla ihanassa rintamamiestalossa

Pikkusiskoni ajelehti viime lauantaina avioliiton onnelliseen satamaan. Juhlimme hänen polttareitaan heinäkuun alkupuolella ja hauskan päivän päätteeksi siirryimme vielä illantullen jatkamaan ohjelmaa rintamamiestaloon, josa yksi kaasoista asustaa. Minua tottakai kiinnosti jo etukäteen millainen rintamamiestalo mahtoi olla kyseessää. Olen melko varma, että perille päästyämme töllötin tätä kotia suu auki ja silmät suurina sydäminä.

Pahoittelen suuresti näiden otosteni laatua. Kuvat eivät aivan tee kunniaa tälle kodille. Olin tosiaan viettämässä polttareita, enkä tekemässä blogi postausta, joten nappailin kuvia melkoisella kiireellä silloin, kun muita ihmisiä ei huoneessa sattunut olemaan. Tästä syystä olohuoneesta ei ole kuvia yhtään, koska en viitsinyt hätistää polttarivieraita omien kuvailujen takia huoneesta ulos. Ekasta kuvasta pilkottaa vähän olkkaria, jonne oli maalattu oikein kiva keltainen lautalattia. Samoin näistä kuvistani löytyy polttariväen kasseja, nyssyköitä ja muita ylimääräisyyksiä, mutta luulen silti, että kuvista kuitenkin välittyy tämän talon tunnelmallisuus.

Talossa asuva pariskunta on asuttanut tätä kotiaan nyt kuuden vuoden ajan. Tänäaikana he ovat remontoineet itse taloa, joka ostovaiheessa oli melko lailla alkuperäiskunnossa. Sisustus on koottu oikeastaan kokonaan kirppari-, roskalava- ja mummolalöydöillä. Aika tosi ihanan näköistä vai mitä tuumaatte?


Yläkertaa en kuvannut ollenkaan (sekin oli tosi tunnelmallinen!) ja kellarikerroksessa en käynytkään. Olin aivan myyty tästä kodista ja niin olivat kyllä muutkin polttarivieraat. Vaadimme kaikki että talonomistajan pitäisi alkaa kirjoittamaan blogia, tai ainakin pitämään instatiliä, muttei hän oikein lämmennyt kummallekkaan idealle. Tämä on harmi, sillä veikkaisin seuraajia kyllä löytyvän! Onnekseni hän kuitenkin lupasi, että saan kirjoittaa tästä kodista omaan blogiini.

Tämän vierailun jälkeen oma koti tuntui vähän aikaa todella kolkolta ja pliisulta. Meillähän on aivan liikaa tylsää valkoiseksi maalattua seinää! Toisaalta olemme asuttaneeet taloa vasta 7 kk ajan, joten ehtiihän täällä vielä tapetoida ja tehdä muutenkin muutoksia, jos niikseen haluaa.

Meillä on muuten öljyämistä valmis sauna ja muutamaa pikkujuttua (kuten listoitus) vaille valmis kuisti. Lisäksi hoitovapaani loppui ja siirryin viralliselle kesälomalle. Blogi on viettänyt vähän hiljaiseloa, enkä ole muidenkaan postauksia ehtinyt käydä kurkkailemassa. Lupaan aktivoitua näiden molempien suhteen, mutta välillä on nautittava vaan pelkästään kesästä :)

Ihanan lämpöisiä kesäpäiviä!

7 kommenttia :

 1. Kääk, miten ihana koti! Ihan mahtavan kaunis. Kivoja yksityiskohtia. Olen ihan myyty.

  VastaaPoista
 2. Vitsit mikä hyvän mielen kuvapläjäys!
  Kerrassaan ihastuttavan rohkea ja söpö paikka!

  VastaaPoista
 3. Ihailen rohkeaa värien käyttöä ja kekseliäisyyttä. Kivat cd-hyllyt!

  VastaaPoista
 4. Heli / Taikasaappaat: No eikö olekkin??!! Kodissa riitti niin paljon katseltavaa ja ihasteltavaa.

  Ilona / Keskeneräinen: Tykkäsin ihan hulluna miten rohkeasti värejä oli tässä kodissa käytetty. Lopputulos oli kuitenkin raikas, kaunis ja omanlainen.

  Reija Iso-Mustajärvi: Mäki kattelin noita cd-hyllyjä sillä silmällä ;) Ja kuten edelliseen kommenttiin kirjoitinkin, niin lopputulos oli kodissa tosiaan todella kaunis.

  VastaaPoista
 5. Hei! Olen seuraillut instatiliäsi, mutta vasta nyt piipahdin vierailulle. Istagram-kuvien perusteella omakin talonne on kaukana pliisusta. Mutta kyllä! Tämä esittelemäsi koti on todellinen karamelli. Ihana koti!

  VastaaPoista
 6. Maarit Rehmonen: Niin on, niin kaunis, kotoisa ja inspiroiva!

  Tuulentuvan Saara:Hei, tosi kiva että tulit piipahtamaan - piipahda ihmeessä toistekkin :) Tämä postaamani koti tosiaan on aivan ihana karkki. Niin ja joo, se voi olla että käytän omassa kodissani enemmän värejä ja erilaisia huonekaluja kuin monessa muussa suomalaisessakodissa on ehkä tapana käyttää.Oli kuitenkin hyvin silmiä avaavaa käydä vierailulla tässä kyseisessä talossa - värejä voi käyttää enemmänkin ilman että sisusuksesta tulee sekava.

  VastaaPoista