Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 14. heinäkuuta 2016

Pehko 4-vuotta

Pehko täyttää tulevana lauantaina jo huimaavat 4-vuotta! Viime vuonna juhlimme synttäreitä hauskojen puistosynttäreiden merkeissä ja ensin ajauksenani oli järjestää samantyyliset kemut tänäkin vuonna, mutta nyt paikkana olisi ollut oma pihamaa. Meidät on kumminkin kutsuttu tulevana viikonloppuna mökkeilemään, jossa paikanpäällä on osa kutsuvieraslistalaisista ja tietysti juhlimme synttäreitä siellä, joten en alkanut moneen otteeseen järjestämään synttäreiä samoille tyypeille ja pihasynttärit jäivät nyt sitten järjestämättä. Ehkäpä ne ovat ensi vuonna sitten.

Tänään oli vuorossa synttäripöydän kattaus sukulaisia varten. Hävettää tunnustaa, etten leiponut mitään itse, mutta hyvin näytti kaupan valmiit leipomuksetkin tekevän kauppansa. Eripari astioilla kattauksesta tuli rento ja hyvä niin, nimittäin sähläsin sekä kuppi että lautasmäärien kanssa. Pahiten kumminkin mokasin kakkukynttilöiden kanssa; laitoin kakkuun nimittäin vain kolme kynttilää! Onneksi joku vieraista huomasi kömmähdyksen kynttilöiden sytytys hetkellä ja kynttilöiden puhalluskuvissa komeilevat ne kaikki neljä kynttilää :)


Kattausta tehdessäni mietin, että onkohan tämä vähän liian aikuiseen makuun tehty. Juhlimmehan 4-vuotiasta synttärisankaria, eikä mitään 50-vuotiasta tätiä. Siipan ja Pehkon ollessa iltapalalla oli siippa alkanut vetämään pöytäliinaa syrjään, mutta Pehko oli kumminkin siihen tokaissut "Anna sen vielä olla siinä. Se on nätti. Mummokin ihasteli sitä niin, että silmät meinas päästä tippua":D

Nähtäväksi jää kuinka pitkään saan vielä koristella synttäripöytää kukkaliinoilla ja Iittalan ja Arabian astioilla ennenkuin Disney-aiheiset kertikset ottavat juhlapöydästämme vallan.Mukavaa ja kesäistä viikonloppua!6 kommenttia :

 1. Hieno juhlakattaus! :) Mun mielestä on turhaa ottaa stressiä tarjoiluista. Mä yleensä teen jotain helppoa itse, mutta kyllä meidänkin juhlapöydistä löytyy aina herkkuja kaupan hyllystäkin.

  VastaaPoista
 2. Onnea neljäveelle<3 Tuon kattauksen ikkunoiden takana paistaa vaan aurinko:)

  VastaaPoista
 3. Pilviraitti: Tähän mennessä mäkin olen tainnut pyöräyttää juhlapöytään jotain omaa tekemää, mut nyt ollut jotenkin niin haipakkaa, et valmiilla mentiin :)Pehkon puolesta kiitän onnitteluista!

  Hannele Ruusukummusta: Kiitos paljon! Ajatella, että Pehko tosiaan on jo 4-vee!

  Mari / puolitoistakerrostakotia: Kiitämme yhdessä Pehkon kanssa :)

  Vintageinteriorxx: Kiitos paljon :)

  VastaaPoista