Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 4. heinäkuuta 2016

#Lempimuoto -finaalissa

Hetken aikaa sitten Instagarammissa pyöri mainos, jossa kehotettiin osallistumaan Koti ja Keittiö -lehden järjestämään #lempimuoto -kisaan. Tässä kilpailussa pyydettiin kertomaan ja kuvaamaan kodin lempiesine. Osallistuin kilpailuun pinnatuoli kuvalla ja olin jo vähän unohtanut koko kilpailun, kunnes vähän aikaa sitten minulle ilmoitettiin, että olin yltänyt kuvallani finaaliin asti.

Nämä ihanat pinnatuolit ostin aikoinaan Espoon Matinkylän (nykyisin tämä Kierrätyskeskus sijaitsee Nihtisillassa) Kierrätyskeskuksesta. Tuolit myytiin kolmen kappaleen settinä ja ostin ne tosiaan edelliseen asuntoomme, mutta mielestäni tänne nykyiseen kotiin ne sopivat vielä paremmin.


Kilpailuun oli osallistunut yli 200 kuvaa, joista kuusi valittiin finaaliin. Melkoinen saavutus siis tämä finaaliin pääsy! Eniten ääniä saanut voittaa hienon pääpalkinnon ja myös kaksi seuraavaakin palkitaan, joten toivon totisesti olevani kolmen parhaan joukossa. Mutta onhan tämä jo finaaliin pääsykin jo aivan huikea juttu! 

Myös äänestäjät voivat voittaa kivoja palkintoja, joten kannattaa käydä äänestämässä! Äänestysaikaa on tämän kuun loppuun eli 31.7.2016 mennessä. Linkki #lempimuoto -kilpailuun löytyy täältä.4 kommenttia :

  1. Hannele Ruusukummusta: Kiitos paljon! Jännittää kuinka minun käy :)

    VastaaPoista
  2. Äänestetty! Sinun "muotosi oli edottomasti paras.

    VastaaPoista
  3. Maarit Rehmonen: Kiva kuulla että tykkäsit kuvasta ja tuhannet kiitokset antamastasi äänestä!

    VastaaPoista