Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Rottinkinen tarjoiluvaunu

Tänään kotiutin meille ihanan pienen rottinkisen tarjoiluvaunun, jonka bongasin paikallisesta fb-kirppisryhmästä. Kuten jo aikaisemmin täällä mainitsinkin, etsiskelen meidän kuistille rottinkikalusteita, mutta tarjoiluvaunun hankkimista en kyllä ollut ajatellut. Ilmoituskuvassa vaunu kuitenkin näytti niin söpöltä, eikä hintakaan ollut päätä huimaava, joten minun oli suorastaan pakko ostaa se sieltä pois.
Koska kuistia ei tosiaan ole vielä maalattu tai muutenkaan remontoitu, testasin huvin vuoksi miltä tarjoiluvaunu näyttäisi ruokailuhuoneessamme. Istuisihan se sinnekkin aika hyvin! Tähän olen kyllä jo suunnitellut kukkatelineen hankkintaa, mutta koska sopivaa ei vielä ole tullut vastaan, voi tarjoiluvaunu majailla tässä ainakin siihen saakka. Koko huone piristyi kyllä kauttaaltaan tosi paljon, kun tuohon ikkunan alle tuli vihdoin jotain. Varsinkin kasvit toivat kivasti kaivattua eloa sinne. Tietysti Miinankin piti tupatarkastaa tämä uusi hankinta ja armeliaasti hän jaksoi pysyä muutaman kuvanoton verran paikallaankin.Suurkiitos muuten kaikille synttäriarvontaan tähän mennessä osallistuneille! Ihania kommenttejakin olette antaneet, kiitos joka ikisille, on ollut kerrassaan huikeaa lukea niitä <3
Te, jotka ette ole vielä  arvontaan osallistuneet, niin hyvin ehtii vielä. Aikaa osallistumiseen on siis perjantaihin 10.6.2016 klo 20.00 saakka!


7 kommenttia :

 1. Oikein näpsäkkä tarjoiluvaunu ja se sopii erittäin hyvin tuohon ikkunan eteen ❤

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana, rakastan rottinkijuttuja!

  VastaaPoista
 3. Upea tarjoiluvaunu, olen kanssa katsellut tuontyyppistä, mutta meiltä loppuu tila :D

  VastaaPoista
 4. Onpas se söpö! Huomasin myös ihanan Kirsi-kaatimen ja lautaset <3 Paikallisella kirpulla kaatimesta pyydetään 20e, onkohan se kohtuullista?!

  VastaaPoista
 5. Tiina // Käy peremmälle: Kiitti! Käy vielä paremmin meidän kuistille, kunhan joskus saan maalattua sen loppuun...

  Kaisa // Villa Murunen: Rottinkijutut taitavat tällä hetkellä olla aika kivenalla. Yritän etsiä Annansilmä rottinkituolia ja -sohvaa kuistille, muttei vielä ole tärpännyt.

  Hannele Ruusukummusta: Minustakin ja halpa. Maksoin siitä 15 euroa.

  Vintageonteriorxx: Tiedän tunteen! Mäki haluisin muutaman isomman jutun meille, mut en keksi paikka minne ne voisi sijoittaa, vaikka tyhjää tilaa meiltä vielä löytyy

  Syvältä.Sanna: Välillä fb-kirppiksillä tärppää :) muutama juttu on jäänyt harmittaa, kun en ole ekana niitä äkännyt.

  Mirkku/Burmanhurmaa: Sulla on kyllä tarkat silmät :) Satuin huomaamaan, et olit nyt sen kaatimen hommaanut. Maksoitko saman hinnan?

  VastaaPoista