Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kesä ja kukat

On jotenkin ihmeellistä ajatella, että vietämme vasta kesäkuun alkua ja koululaisetkin jäivät vasta tänään kesälomalle. Tuntuu nimittäin siltä, että tätä kesää on jatkunut jo vaikka kuinka kauan, sillä sää on ollut kerrassaan huippu hyvä. Lisää vaan tätä!

Meidän talon portaiden vieressä kasvaa valtava juhannusruusupuska ja toissa päivänä avatessani ulko-oven minua kohtasi ihana yllätys - ensimmäiset ruusut olivat auenneet ja tällä hetkellä koko puska on jo täydessä loistossaan! En ole malttanut olla tuomatta niitä myös sisälle maljakkoon, niiden tuoksu on niiiiin huumaava. Samoin olen poiminut säännöllisesti myös muita pihapiirissä kasvavia kukkia sisätiloja koristamaan. Ihan luksusta, että nyt on oma piha ja sen myötä ilmainen kukkakauppa, joka tuo koko ajan uusia yllätyksiä nähtäville. Eikä siihen omaa pihaakaan tarvita, kasvaahan pomittavia tai vain ihailtavia kukkasia muuallakin.

Olen pommittanut kesäisiä kukkakuvia instatililleni jo usean päivän ajan ja päätinkin jakaa niitä myös tänne blogin puolelle. Tässä siis pieni kooste ottamistani uusista ja vanhemmistakin kukkaiskuvista.
Olen yrittänyt epätoivoisesti metsästää kuistille rottinkikalusteita, siis sellaisia klassikomalleja kuten Lumikenkä tuolia ja -sohvaa. Toistaiseksi olen onnistunut haalimaan rottinkisenpöydän ja -lehtitelineen odottelemaan valmiille kuistille pääsyä. Jos jollakin ystävällä, sukulaisella yms. sattuu lojumaan sellaisia tyhjänpanttina täällä pääkaupunkiseudulla niin saa vinkata!
Ajatelkaas, tällä minun pienellä tuotoksellani eli tällä blogilla on ensi viikolla edessään 1-vuotis synttäripäivä! Sen kunniaksi järjestän lähipäivinä kesäisen synttäriarvonnan, joten pysykäähän kuulolla! :)
4 kommenttia :

 1. Kaniita kukkakuvia! Oma piha on mahtava "kukkakauppa". :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Nyt on ihana aika kerätä luonnonkukkia maljakkoon!

  VastaaPoista
 3. Pilviraitti: Kiitos :) Juu, oma piha on kyllä kiva kukkakeidas. Varsinki nyt ekana kesänä odotan jännityksellä mitä tuolta maan alta pulpahtelee ylös, kun kaikki tulee ylläreinä. Pioneja on ainakin tulossa, niistä tykkään paljon!

  Hannele Ruusukummusta: Kiitos paljon! Niinpä, on tämä kesä vaan niin ihanaa aikaa :)

  Tiina // Käy peremmälle: Kiitos! Varmaan on vielä lisääkin tulossa sekä instaan, että tänne bloginkin puolelle :)

  VastaaPoista