Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Facebook löydöt

Blogi vietti viime viikolla hiljaiseloa. Syy siihen on niinkin yksinkertainen, että olin liian naatti postailemaan tänne yhtään mitään. Innostuin nimittäin yksi ilta maalaamaan kuistia liian pitkälle yöhön, jonka seurauksena olin koko viikon ajan niin koomassa, etten jaksanut tehdä iltaisin sitten enää yhtään mitään. Mutta nyt ovat kuistin seinät sudittu valkealla maalilla ja muutos entiseen on todella suuri! Vielä pitäisi jaksaa maalata katto ja lattia hioa + maalata, eli kyllä siinä vielä tovi vierähtää, ennen kuin siellä voi kesäiltoja istuskella.

Viimeksi kerroin tarjoiluvaunusta, jonka löysin paikallisesta facebook-kierrätysryhmästä. Samalla viikolla tein sieltä pari muutakin kivaa löytöä. Bongasin nimittäin tuuhean ja korkean Liuska-aralian, joka on jo kunnioitettavasti 18-vuotta vanha. Suuresta koostaan johtuen ei kasvi muille kelvannut, mutta minä kävin sen oikein mielelläni meille noukkimassa. Sama täti antoi vielä kaupan päälliseksi pistokkaita parista muustakin kasvista.

Toivottavasti saan pidettyä kasvit pitkään elossa. Liuska-aralia ei meinaa oikein löytää paikkaansa meillä ja tällä hetkellä se majailee kaapin päällä ruokailutilassa. Sinne se kumminkin on aivan liian suuri ja tarkoitus olisikin siirtää se kesän ajaksi valohoitoon kuistin puolelle. Muuten sijoittamisessa ei olisi mitään ongelmaa, mutta Pikkuveli on erittäin kiinnostunut siitä ja kasvi on pakko sijoittaa jonnekkin minne pulleat 1-vuotiaan kädet eivät yllä. 

Lisäksi löysin vielä Marimekon Muija -kuosisen peltipurkin. Olen ajatellut ommella samanvärisestä Muijasta verhot kuistin ikkunoihin, joten peltipurkki tulee myös sijoittumaan sinne.Viime viikkoa voidaan siis sanoa melko onnistuneeski kirppistelyn kannalta. En pistäisi yhtään pahakseni, vaikka tällaisia löytöjä tulis siellä vastaan jatkossakin!3 kommenttia :

 1. Niin kauniita kuvia ja upea vanha viherkasvi <3

  VastaaPoista
 2. Kirppis löydöt on ihan parhaita.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Vintageinterioxx: Kiitos! Vähän jännittää, että saanko pidettyä kasvin kuinka pitkään hengissä :)

  Aurinkokujalla: Niin on! Pitää käydä osallistumassa :)

  VastaaPoista