Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

VappuBrunssi

Tänään järjestimme ystävien kesken jo perinteeksi tulleen nyyttäriteemaisen vappubrunssin ja tällä kertaa brunssi järkättiin meillä. Sääkin sattui olemaan epävappuisa, eli ilma oli lämmin ja aurinkoinen, eikä taivaalta tullut räntää tai muuta epämääräistä sotkua, kuten niin monena vappuna on tapahtunut.
Koristelin ruokahuoneen seiniä ilmapalloilla ja serpentiinillä. Olen monena vappuna laittanut pöytäliinaksi Marimekon Kippis -kankaan ja olin jo vähän päätynytkin siihen tänäkin vuonna, mutta eilen illalla sainkin uuden idean. Etsin yhteensopivia Marimekon kangaspätkiä ja asettelin kankaat päällekkäin niin, että pisin kankaan pala, eli mustavalkoinen Juhlaraita oli pitkittäin pöydällä ja muut kankaan taas siinä poikittain ja kas vain, meillä oli uusi ennennäkemätön vappuliina valmiina. 

Tarjolla oli mm. itsetehtyjä munkkeja, feta,- peruna- ja pastasalaattia, parsaa, hollandaisekastiketta, uppomunia, simaa, nakkeja, leipää, juutoja, viikunahilloa yms. Ihana kun ihmiset olivat taas nähneet vaivaa brunssipöydän eteen ja oli ihan huippua saada taas joukko koolle. Meille tuli illemmalla vielä lisää vieraita ja kun päivä sattui olemaan niin kerta kaikkisen upea myös ulkona olevan sään puolesta ja vietimmekin paljon aikaa myös pihan puolella. Grilli muuten nousi kyllä hankintalistan kärkipäähän!

Ai niin, sain muuten tällä viikolla pienen tunnustuksen StyleRoomilta - kunniamaininta vuoden 2015 Kekseliäänä Kierrättäjänä ja postin mukana tuli minulle oikein kunniakirjankin siitä, jee!:)7 kommenttia :

 1. Raikas vihreä liina ja hyvältä näytti teidän vappu muutenkin:) Onnea kunniamaininnasta:)

  VastaaPoista
 2. Upean näköinen brunssi ja varmasti maistuva! Onnea kunniamaininnasta <3

  VastaaPoista
 3. Mari / puolitoistakerrostakotia: Kiitoksia :) Mukava vappu oli kyllä ja olen oikein iloinen kunniamaininnasta!

  Vintageinteriorxx: Brunssi oli oikein maittava, varsinkin kun oli niin paljon itsetehtyjä juttuja siinä! Ja kiitokset onnitteluista <3

  VastaaPoista
 4. Makaan näköinen brunssi....ja nyyttärit ovat kivoja..:)

  VastaaPoista
 5. Hannele Ruusukummusta: Kiitti, oli tosi hyvää ruokaa! Nyyttärit ovat minustakin kyllä tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 6. Katja/Optimismiajaenergiaa: Kiitos, oli kyllä kiva brunssi. Järkkään heti uuden jahka saadaan grilli pihalle hankittua :)

  VastaaPoista