Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 30. toukokuuta 2016

Korttiaskartelua

Pehko on käynyt koko kevään parina päivänä viikossa päiväkodissa ja huomenna on hänen viimeinen päivänsä siellä ennen pitkää kesälomaa. Meidän oli tietenkin askarreltava päiväkodintädille kortti ja sitä varten hankin Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälästä Kädentaitopalvelu Näprän skräppäyssetin. Settiin kuuluu 5 kpl:tta A5-kokoista taitekorttipohjaa ja lukuisia erilaisia ja erivärisiä askartelumateriaaleja korttien tekoon. Kaikki materiaalit ovat tottakai kierrätettyjä. 
Valitsimme joukosta hempeitä kesänvärejä ja aloimme suunnittelemaan korttia. Kortin oli tietenkin oltava antajansa näköinen, vaikka sen yhdessä teimmekin. Itse olisin tyytynyt vähän yksinkertaisempaankin korttimalliin, mutta nyt reviteltiin materiaaleilla vähän enemmän. Minun ehdotukseni oli eriväristen paperien päällekkäin liimailu ja Pehko taas itse ihastui pussin mukana tulleisiin korentoihin, mitkä sopivatkin hyvin kesäiseen korttiin.
 Lopputuloksesta tuli tällainen:

Kortin sisään liimailimme papereita ja sinne on tulossa teksti jossa kiitellään kuluneesta keväästä ja toivotellaan  päiväkodinopettajalle mukavaa kesää.Näitä skräppäyssettejä ja muita kierrätettyjä askartelumateriaaleja löytyy pääkaupunkiseudun myymälöiden lisäksi myös Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta.//Blogiyhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n kanssa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti