Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 24. toukokuuta 2016

Laatoista taulu

Aikaisemmassa Kylpyhuone postauksessa haaveilin Kaakelikeskuksen Ape Eternia -laatoista ja voitte uskoa, että olin superonnellinen, kun Kaakelikeskus lähti mukaan blogiyhteistyöhön, jonka avulla pystyin toteuttamaan haaveilemani laatoista tehdyn taulun. Siitä nimittäin tuli juuri sellainen, kuin sen olin mielessäni kuvitellutkin.

Tällaiset marokkohenkiset laatathan ovat nyt hyvinkin trendikkäitä, mutta jotenkin tuo laatoissa toistuva muoto käy mielestäni tosi hyvin tällaiseen vanhaat retrohtavaan rintamamiestaloonkin, vai mitä tuumaatte? Väritkin mätsäävät meidän musta-harmaa-valkoiseen kylppäriin oikein hyvin.
Yhden Ape Eternia -laatan koko on 20x20 cm ja tästä taulusta tuli näin ollen 80x80 cm kokoinen + kehykset. Kehykset teimme mustaksi maalattuista kulmalistoista. Tekovaiheessa liimailin nämä laatat suoraan seinään kiinni, mutta jos olisin liimannut ne seinän sijaan kiinni jollekkin alustalle olisin varmasti päässyt huomattavasti helpommalla. Vanhan talon seinät kun eivät tietenkään ole ihan sileät ja suorat, mutta vaivannäköni kuitenkin palkittiin, sillä olen lopputulokseen tosi tyytyväinen.

Tällaisella taululla saa kyllä tosi kivasti kylppäriin lisää ilmettä. Koko tila - tai edes kokonainen seinä tällä laatalla olisi mielestäni ollut liikaa, mutta nyt sitä on siellä juuri sopivasti. Ja kuka sanoo, että tällainen laattataulu olisi vain kylppärin juttu? Kyllähän sellaisen voi hyvin tekaista jonnekkin muuallekkin asuntoon.Tähän tauluun meni laattoja vajaa laatikollinen ja nyt vähän mietiskelen mihin kivaan voisin ne loput hyödyntää. Ideoita otetaan vastaan :)


//Blogiyhteistyö Kaakelikeskuksen kanssa.8 kommenttia :

 1. Näyttää tosi hienolta, kyllä tuolla nyt passaa kylpeä ❤

  VastaaPoista
 2. Upea taulu ja todellakin sopii tuohon tilaan ja fiilikseen hienosti <3

  VastaaPoista
 3. Kuin nenä päähän ja tuo vesi"palju" (mikä se nyt on?) on ihan mahtava elementti tuossa, vau! Noista laatoistahan saa vaikka terassille tai uloskin jotain kivaa, jos sisälle ei keksi mitään:)

  VastaaPoista
 4. Wau, onpa makee! Marokkolaislaatat niin kivoja!

  VastaaPoista
 5. Talu on hineo, mutta vielä hienompi on tuo teidän ihana muuripata!!!

  VastaaPoista
 6. Tiina // Käy peremmälle: Kiitos paljon :) Saisi vielä joskus tuon saunanpuolenkin tehtyä...

  Vintageinteriorxx: Kiitti! Minustakin laatat sopii tuonne oikein hyvin :)

  Mari / puolitoistakerrostakotia: En mäkään oikein tiiä onko se muuripata vai mikä se on, kutsun sitä kans paljuksi :D
  Tänään kekkasin, et voisin tehä niistä jäljelle jääneistä laatoista vaikka grilliherkuille alusen. Tosin grilli vielä meiltä puuttuu, mutta eiköhän se pain meille ilmaannu :)

  Kaisa / Villa Murunen: Kiitos! Mäki tykkään tosi paljon marokkolaislaatoista. Toi kuvio on myös niin ajaton et sopii hyvin meidän rintamamiestaloonkin.

  Hannele Ruusukummusta: Juu, meki oltiin molemmat sitä mieltä, et pesutilat muuten uusiks, mut muuripata jää ehdottomasti paikalleen!

  VastaaPoista
 7. Hieno! Just ihanan sievät noin rouheaan tilaan.
  Tykkään <3

  VastaaPoista
 8. Ansu // Vaiheissa: Kiitti ja kiva kuulla että tykkäät! :)

  VastaaPoista