Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Berliini ja Hampuri

Palasimme siipan kanssa pieneltä Saksan matkaltamme maanantaina. Olimme ensin kaksi päivää Berliinissä, joka on aivan superkiva kaupunki - halpa, kiehtova ja jonka joka kulmalla on erittän hyvää vege/vegaaniruokaa monipuolisesti tyrkyllä. Edellisesti Berliinin visiitistäni on kulunut jo 13 vuotta ja silloin kiersimme nähtävyyksiä ja museoita, joten nyt keskityttiin vaan yleiseeen rentoon haahuiluun. Jopa niin rentoon, etten kuvannut tällä matkalla juuri yhtään! Piti välillä oikein väkisin käppäillä kamera kädessä, että muisti edes jotain kuvattua. Välillä näinkin.
 Hampuriin matkustimme Berliinistä junalla. Siellä en ollu koskaan käynytkään, eikä kaupunki hurmannut minua yhtään samalla otteelle, kuin Berliini teki. Reeperbahn oli roskainen ja muutenkin ällöttävä turistirysä, jota en suosittele kenellekkään. Satama alue oli kuitenkin kaunista ja kaupungista löytyy Miniatur Wunderland, jossa emme käyneet, mutta keksittiin, että sen yhteydessä on pakko olla kauppa, josta löytyisi kivoja tuliaisia Pehkolle ja Pikkuveljelle. Ja niin löytyikin. Pehko oli kotona superonnellinen sieltä löytyneistä juna- ja autoaiheisista kamoista. 
Oli kyllä ihan huippukiva reissu kaiken kaikkiaan, vaikka ikävä poikia olikin. Onhan se nyt ihan erilaista matkustaa ilman lapsia, kun voi tehdä täysin mitä huvittaa eikä mennä lasten ehdolla.  Toisaalta on taas ihanaa näyttää pojillekkin maailmaa, kokea juttuja yhdessä ja nähdä niiden innostusta ja riemua sellaisista asioista mihin ei aikuisen mieli enää pysty. Molemmissa matkustustavoissa on puolensa.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti