Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Vierassängyn tyynyt

Viime aikoina on ollut aika tosi kurja ilma ulkona. Sisällä onkin tullut vietettyä enemmän aikaa kuin normaalisti. Eräs sadepäivä sain inspiraation ommella meidän työ/vierashuoneen laverisängyn päälle tyynynpäällisiä. Kuten muissakin alakerran huoneissa, on tälläkin huoneella oma pirtsakan värinen tehostevärinsä seinässä. Täällä se väri on basilikan vihreä. Huonekalut siellä taas ovat valkoista laverisänkyä lukuunottamatta mustia, joten käydessäni kangasvarastoani läpi etsin mustavalkoisia ja vihreäsävyisiä kankaita. Valitsin Marimekon Kaivo - ja Joonas -klassikkokuosiset kankaat, sekä Finlaysonin Coronan. Hemtexin pulloaiheisen kankaan olemassaolon olin jo ehtinyt kokonaan unohtaakkin. Olen käyttänyt kangasta joskus pöytäliinana ja tästä oli muistona pari isompaa plänttiä keskellä kangasta, jotka eivät olleet lähteneet pesussakaan pois. Kangas sai nyt uuden mahdollisuuden tyynynpäällisinä ja kuosi sopiikin hyvin väreiltään vihreää seinää vasten.

Samalla kun pengoin kankaita esiin, tuli vastaan ruskea-valkoinen lampaanvillainen torkkupeite, jonka olen ihan omin pikku kätösin aikoinani kangaspuilla kutonut. Peite ei ole ollut moneen vuoteen missään esillä, mutta nyt päätin ottaa sen käyttöön tähän huoneeseen.
 


Viimeisessä kuvassa on hommissa rakas punkerokäsinen sisustusassistenttini, joka järjesteli tyynyt ihan uuteen uskoon - lattialle.  
Laitan tänne blogiin myöhemmin tilasta lisää kuvia, kunhan saan hankittua huoneen ikkunaan sivuverhot. Tarkoitus on myös tuoda tänne viherkasveja ja maalata vanha senkki, jonka ostin ensimmäiseen asuntooni muutettuani Helsinkiin. Muuten huone onkin kulmalistoja vaille valmis.


Ajatella, että viikon päästä juhlitaan jo vappua. Oikein iloista tulevaa vappuviikkoa!3 kommenttia :

 1. Huoneesta tulee niin nätti ❤
  Kyllä tuolla passaa vieraitten hyvillä mielin majailla :)

  VastaaPoista
 2. Taas niin harmoninen värimaailma <3 Ktllä tuolla tosiaan kelpaa vieraiden yöpyä!

  VastaaPoista
 3. Tiina // Käy peremmälle: Kiitos paljon :) Toivottavasti tosiaan vieraiden kelpaa siellä majailla. Tosin nyt siellä on myös siipan soittimia yms. mutta asia tulee vielä muuttumaan :)

  Vintageinteriorxx: No voi kiitos :) Haluaisin saada äkkii tänki huoneen sisustettua valmiiksi :)

  VastaaPoista