Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Melkein valmis kylpyhuone

Kylpyhuoneemme ei ole ihan vielä valmis, mutta tässä kuvia siitä, mitä siellä tähän mennessä on tapahtunut. Ennen remonttia kylppäri oli kolkko, kellarimainen ja muutenkin aika kauhea paikka. Sieltä löytyi vanha suihkukoppi, pesukoneliitäntä, rättipatteri ja pihalla olevaan kaivoon kytköksissä oleva generaattori. Halusimme tehdä pesutiloista viihtyisät ja karsia sieltä turha tavaraa. Teetätimme sinne lattialämmityksen ja samaan syssyyn uusittiin lattian alta myös putkia. Kaiken muun teimme itse, tai siis siippa isänsä kanssa teki. Itse olen heilutellut siellä maalitelaa ja keskittynyt sisustamiseen. Vanha suihkukoppi sai kyytiä ja tilalle tehtiin Fibo-Tresbo -levyillä ja itsetehdyllä väliseinällä vähän modernimpi suihkukulma.
Edellisessä kodissa teimme olohuoneeseen hyllyjärjestelmästä seinähyllyn, mutta nykyisen kodin olkkariin se ei oikein istunut. Sain idean sijoittaa sen hyllyn kylppärin seinään ja sinne se onkin oikein passeli. Sopii hyvin yhteen mustaksi maalattujen putkien kanssa.  


Kylppärin nurkasta löytyy muuripata (vai miksiköhän sitä kutsuisi?). Halusimme säilyttää sen muistona alkuperäisestä kylppäristä. Tarkoituksena on vielä maalata se ja haluaisin sen yläpuolelle kiinnittää seinään pienelle alueelle  Kaakelikeskuksen ihania marokkohenkisiä APE ETERNIA NEGRO -laattoja. Sopisivat väritykseeltänkin kylppäriimme niin hyvin. Kylppäristä puuttuu vielä valot ja saunan ja pesutilojen välinen ovi on vaihtumassa lasiseen malliin.
Jostain syystä en kuvannut kylppäriä ennen remonttia oikeastaan olenkaan muutamaa kuvaa lukuunottamatta. Noista kumminkin varmaan saa käsitystä siitä millainen tila ennen remonttia oli. Itse saunatilat on vielä kokonaan remontoimatta. Toivottavasti noita alkuperäisiä kapea rimaisia paneleita voi vielä käyttää.


5 kommenttia :

 1. Onpa hyvän näköinen. Ihana tuo pata ja nuo mustat putket!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, mahtavan näköinen kylppäri. Kyllä tuolla kelpaa suihkutella!

  VastaaPoista
 3. Ansu // Vaiheissa: Kiitti :) Halutiin tosiaan säästää ja oikein korostaa noita vanhoja elementtejä, eli putkia ja pataa.

  Vintageinteriorxx: Kiitos sulle! Kelpaahan siellä suihkutella ja ihana oli päästä 2 kk:n kellarirempan jälkeen ekan kerran omaan suihkuun!

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja viihtyisä. :) Mistä lattia on tehty?

  VastaaPoista
 5. Onpa kivasti jätetty vanhan tuntua. Kiva että saitte hyödynnettyä vanhoja kalusteita myös. Tykkään tuosta suihkun seinäratkaisusta. Itse juuri mietin tuon ja lasisen suihkuseinän väillä.

  VastaaPoista