Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kevätmessut ja jousipatjan paluu

Käväisin torstaina Messukeskuksessa par aikaa meneillään olevilla Kevätmessuilla. Totesin messut vähän toisenlaisiksi kun olin niiden olettanut olevan. Lähdin nimittäin sinne etsimään inspiraatiota meidän tuleviin pihaistutuksiin ja pensaisiin, mutta tällaisia ideoita eivät nämä messut tarjonneet. Olisivatkohan puutarhamessut oikea paikka näiden ideoiden hankkimiseen?

Kukkia Kevätmessut kyllä tarjosivat varsinkin tulppaanikimppujen muodossa. Ja selvästikkin kukat jäivät pyörimään mieleen, sillä samana iltana istuskellessani olohuoneen sohvalla tuli yht´äkkiä mieleen jousipatja, joka edellisessä asunnossamme komeili eteisen seinällä. Tässä nykyisessä kodissahan meillä ei ole vielä ainuttakaan taulua yms. esillä, vaan kaikki seinät ovat vielä täällä tyhjillään. Nyt kumminkin tuli ihan pakottava tarve kaivella patja vintin kätköistä esiin ja sovitella sitä olkkarin seinälle. Eilen sitten kiirehdin Pehkon ja Pikkuveljen (joka muuten eilen otti ensi askeleita <3) puistoreissun jälkeen lähimpään kukkamyymälään ostoksille. Mukaan lähti valkoisia neilikoita ja kahta erilaista vihreää lehteä. Harmi ettei leikkoina ollut tarjolla leinikkejä. Ihastuin niihin hurmaaviin palleroihin messuilla taas uudelleen.


 

Alla vielä muutama kuva  Kevätmessuilta


Leppoisaa launataita!7 kommenttia :

 1. Hauska idea tuo joustinpatja. :) Kivaa viikonloppua teillekin.

  VastaaPoista
 2. Siis niin upea idea tuo joustinpatjaseinä! Samat fiilikset oli muuten minullakin Kevätmessuista. Lähdin hakemaan konkreettisia ideoita ja suunnitelmia rivaripihaani, vaan aika köykäiseksi jäi messujen anti siltä osin. Kukkia sieltä olisi kyllä voinut raahata kotiin takakonttikaupalla.

  VastaaPoista
 3. Pilviraitti: Kiitos ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinne!

  Sannis: Eli en ollut ainoa jonka Kevätmessut jättivät vähä kylmäksi, mut jotainhan se kumminki poiki mulle, ton jousipatjan takasin käyttöön :)

  Ansu // Vaiheissa: Kiitti! Tykkään siitä itekkin, näyttää itseasiassa livenä paremmalle kuin noissa kuvissa. Uusiokäyttö on aina plussaa :)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea tuo patja:) Ekat askeleet ja kohta ne jo kipittää lujaa! Meillä 1v2kk jo "melkein" juoksee...

  VastaaPoista
 5. Mari // puolitoistakerrostakotia: Kiitti! Patja tuo paljon ilmettä tänne olkkariin ja sen ohi kävellessä tuoksuu kivasti neilikat :)
  On jotenkin haikeaa, kun Pikkuveli varovasti ottaa niitä muutamia askeleitaan. Ei se ole vauva enää...

  VastaaPoista
 6. Ompa hauska idea tuo jousipatjan laitto seinälle sisustusmielessä. Ei olisi koskaan tullut itselle mieleen, mutta tuohan on vallan mainio noin!
  Etsin itse tällä hetkellä tietoa erilaisista patjansuojista ja eksyin sitä kautta tähän blogiin, ja onneksi eksyinkin. Nyt alan varmaan etsimään seuraavaksi vanhaa jousipatjaa seinälle laitettavaksi!

  Patjansuojista tietoa löysin täältä, jos nämä ovat aiheellisia muidenkin läheisille: https://www.suomenlaitostekstiilit.com/sairaalatpalvelutalot

  VastaaPoista