Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Keväthöpinää

Viedessäni tänään talvivaatteita ja -kenkiä vintin vaatehuoneeseen (sieltä löytyy talon kolmas vaatehuone) keksin taas yhden syyn lisää miksi haluan asua pääkaupunkiseudulla - täällä kevät koittaa tarpeeksi ajoissa. Käväisin muutama viikko sitten Itä-Suomessa ja siellä riitti lunta ja hankea vaikka millä mitalla. Täällä lunta ei enää ole ollut aikoihin. Pienen valkean pläntin bongasin vielä iltalenkin yhteydessä varjoisasta metsiköstä, mutta muualla en ole enää lunta nähnyt. Olisin voinut raivata talviromppeet jo ajat sitten pois silmistä, mutta olen kuitenkin pelännyt pakkasten vielä palaavan. Eilen oli kuitenkin niin aurinkoista ja lämmintä, että uskalsin vihdoin tehdä päätöksen toppavaatteiden heivaamisen suhteen.

Toinen varma kevään merkki on se, että varasin itselleni kampaaja-ajan 8 kk (!!!) tauon jälkeen.  Arki sujuu pitkälti kotosalla ja ulos mennessä olen vetäissyt huolettomasti pipon päähän hiusten rajakasvujen suojaksi. Nyt kuitenkin alkaa olla pipokausi ohi ja siipan ja minun kahdenkeskiseen Berliinin matkaankin enää vajaa kuukausi aikaa. Siellä kevät on jo varmasti vielä pitemmällä kuin täällä meillä.
Omaa pihaa osaa kyllä arvostaa kolkon ja virikeettömän kerrostalo pihaelämän jälkeen. Tosin meidän piha on aika karussa kunnossa, mutta sen laitto ei vielä tänä keväänä ole to do -listan kärkipäässä. Sisähommissa riittää vielä sen verran puuhaa. Lastenhuone taitaa vihdoin tällä viikolla tulla valmiiksi, mutta kylppärissä, saunassa, portaikossa ja kynnyksissä olisi vielä tekemistä. Eniten kuitenkin odotan että pääsen maalaamaan ja sisustamaan meidän kuistia. Siitä tulee varmasti sekä minun että meidän kissan lemppari kesähuone.3 kommenttia :

 1. Kengät olen saanut minäkin jo laitettua pois kun vievät niin paljon tilaa ja itseasiassa osan takeistakin. Vielä pitäisi siivoilla hanska-pipo-huivi laatikot. Ihanaa kun ei tarvi enää pukea kymmentä kerrosta vaatetta ulos lapsillekkaan:)

  VastaaPoista
 2. Kevätaurinko on jotain ihan parasta! Meillä on niin vähän säilytystiloja, että valitettavasti talvikamoja ei kauhean kauas saa pois silmistä :(- Toivottavasti pian meilläkin oma koti, omasi saa kyllä kateelliseksi!

  VastaaPoista
 3. Mari: Joo, lasten pukeminen on kyllä aina sellainen urakka, että oksat pois. Nyt helpottunut jo huomattavasti talveen nähden ja kesää kohti sen kuin vain paranee :)

  Saara: Kiitos kovasti. Sitä ei kuule ikinä tiedä milloin se oma koti tulee eteen. Vuosi sitten en todellakaan olisi osannut arvata, että missä tullaan asumaan :)

  VastaaPoista