Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Makuuhuone

En voi uskoa, että ikuisuushuone on jo melkein valmis! Tämän huoneen kanssa on nimittäin taisteltu - sen seiniä on tasoiteltu ja hiottu kahteen otteeseen, käsin ja koneellisesti, maalattu, todettu kauheaksi, maalattu uudelleen ja todettu taas kauhean näköiseksi ja päätetty että jääköön koko makuhuone odottamaan hamaa tulevaisuutta, kun on varaa ostaa tapetteja peittämään kaikki epätasaisuudet huoneen seinistä.

Voitte siis uskoa että kiljuin ja pompin vähän aikaa riemusta saatuani Instagrammin välityksellä tiedon, että olin voittanut 200 euron edestä Eco-tapettimalliston tapetteja K-raudan järjestämässä Unelmatapetti -kisassa. Tiesin heti, että valitani tulevat olemaan Dancing Crane ja Sun sillä olin ihaillut kyseisiä tapetteja aikaisemin K-raudassa käydessäni. Jäin kuitenkin miettimään minkä värisinä tapetit ottaisin, mutta päädyin sitten kuitenkin alkuperäiseen valintaani eli sinisävyisiin tapetteihin ja onneksi niin, sillä ne ovat tosi kauniit. Samaan aikaan kun aloin tapetoimaan huoneen seiniä löysimme vihdoin meille myös sängyn Tori.fi kautta. Olin aivan intopinkeenä, kun tapetit olivat seinissä ja sänky koottuna paikallaan. Musta sänky tuo kivasti särmää muuten niin seesteiseen huoneeseen. Ostin sängyn kaveriksi mustan vaaterekinkin. Nyt hankintalistalla on vielä muutama kauniin sininen sisustustyyny sekä puiset vanhat lipastot, sillä entiset yöpöydät näyttävät niin naurettavan pieniltä tuon melko kookkaan sängyn vierellä. Huoneesta puuttu myös kattovalaisin, mutta sillä ei ole niin kiire, sillä huoneeseen ei vielä tule sähköjäkään. 

Kaksi viimeistä siis sama huone ennen remppaa. Voitte vaan uskoa mikä näky tuon kokolattiamaton alta paljastui, kun sinne oli pakkautuneet vuosikymmenten pölykerrostumat, huh. Tapetit olivat joidenkin mieleen, mutta minusta ne olivat aivan hirveät enkä todellakaan halunnut jättää moista viidakkoa seinille rehottamaan. Tykkään huoneesta tässä nykyisessä tilassa huomattavasti enemmän.

Hyvä tuurini kilpailuissa näyttää jatkuvan, sillä sain eilen kuulla voittaneeni Kauniskaikuu blogin järjestämässä arvonnassa lapsikuvaussession! Pikkuveli täyttää sopivasti kuun lopulla vuoden, joten 1-vuotiskuva on näin ollen hoidossa. Pitäisiköhän sitä alkaa lottoamaan säännöllisesti?

Ihastuttavaa alkavaa viikkoa!
11 kommenttia :

 1. Ihana. Sä oot niin taitava (sisustaja ja lottoaja)! ;)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nuppuja <3 Toivottavsti kehityn vielä molemmilla osa-alueilla ;)

  VastaaPoista
 4. Huomenta! Näyttääpä seesteiseltä ja kutsuvalta! Hyvä tuuri kävi arvonnoissa :)

  VastaaPoista
 5. Seesteinen on sana, joka tuli itsellekkin mieleen ensimmäisenä. Kaunis!

  VastaaPoista
 6. Upeat tapetit ja ihanan rohkeasti yhdistit kahta eri tapettia ja vieläpä erittäin onnistuneesti! Täydellinen combo <3

  VastaaPoista
 7. Anis: Kiitos ja toivottavasti hyvä tuuri arvonnoissa jatkuu ;)

  Mari: Kiitos paljon <3 Tuossa huoneessa nukutaan hyvin :)

  Mirkku: Kiitti! Tykkään itsekkin noista tapeteista ja mikä parasta - seinät ei näytä enää yhtään muhkuraisilta!

  VastaaPoista
 8. Huikea ero! Tosi hieno makkari, kyllä tuolla kelpais köllötellä. Ihana koti muutenkin! Tervetuloa vastavierailulle meidän puutaloon :) t.Kaisa

  VastaaPoista
 9. Ei voi kuin huokasta syvään kun katselee noita kuvia :)

  VastaaPoista
 10. Kaisa / Villa Murunen: Kiitos ja kyllä se makkari tosiaan vähän erilaiselta näyttää :) Ja kiitos kutsusta! Tulen mielelläni vieraisille.

  Tianna Sievänen: Hih, kiitos vaan taas sulle <3

  VastaaPoista
 11. Oi kuin kiva uusi blogituttavuus siivilöityi jostain toisen blogin kommenttivirrasta :)
  Jään seuraamaan ja palaan paremmalla ajalla lukemaan vanhempia juttuja!

  VastaaPoista