Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kohti pääsiäistä

Käväisin eilen läheisessä kukkamyymälässä ostamassa narsisseja tuleville Pikkuveljen syntymäpäiville, mutta myös muutenkin keväisiksi pöytäkoristeiksi. Synttärit ovat siis pääsiäismaanantaina ja ajattelin ennakoida hyvissä ajoin, että narsissit olisivat kukkivia The päivänä. Tänä aamuna rahustaessani aamuvarhaisella kahvinkeittoon (omasta mielestäni aivan liian aikasiin, mutta Pikkuveljen mielestä oikein sopivaan aikaan) odotti minua ruokailuhuoneen pöydällä yllätys:
Siellähän ne mokomat olivat jo aivan liian hyvässä kukassa ja päivän aikana kukkia putkahteli koko ajan vain lisää. Siirsin narsissit yöksi kuistille ja taidan pitääkkin niitä siellä ainakin muutaman päivän jos saisin näin annettua kukille vähän lisäaikaa.

Nolona voin myöntää, että ostin myös kuvissa näkyvät vehnänoraat valmiina kaupasta. Liian monena vuonna olen saanut huolellisista kylvöistä huolimatta vain muutaman surkean korren pilkistämään mullan alta, joten tänä vuonna pelasin varman päälle.
Omenapuun kukinnot voimistuvat päivä päivältä isommiksi ja muutama lehtikin on oksiin puhjennut. Ripustin niihin muutaman värikkään lasipallon jotka ostin alennusmyynnistä joitakin vuosia sitten.  Huomenna koitamme Pehkon kanssa miten meiltä onnistuu tämän pääsiäisen hitti, eli kynsilakalla ja vedellä kuvioidut munat.Ehkä huomasittekin, että blogini nimi koki pienen muutoksen. Vaihdoin siis nyt viralliseksi nimeksi tuon "MiiMiin Koti". Kuvastaa ehkä blogiani paremmin ja onhan se selkeää että se on kaikkialla saman niminen. Kokeilen tässä lähiaikoina muutenkin vähän eri juttuja ja hinkkailen blogin visuaalista ulkoasua paremmaksi.

10 kommenttia :

 1. Täytyy varmaan munkin ostaa pääsiäisruohot kaupasta. Viikko sitten kylvin kaapista löytyneet pari vuotta vanhat siemenet ja nyt mullasta pilkistää pari hassua ruohoa. Ei mennyt ihan putkeen. :D

  VastaaPoista
 2. Pilviraitti: Mä en ymmärrä mikä siinä on :D Muistan tasan kerran saaneeni tosi kivat, tuuheet ruohot ja sen jälkeen on aina käynyt just sillee et muutama onneton on vaan pilkottanut mullan alta. Siitä huolimatta aina yritin, mut tänä vuonna luovutin ;)

  VastaaPoista
 3. Juu lämpimässä kukkivat tosi nopsaan nuo narsissit. Kauniita ovat kyllä<3 Itsellä on ulkona olleet jo muutaman päivän yöpakkasissa ja eivät ainakaan pääse kukkimaan vielä, mutta eivät ole myös paleltuneetkaan.

  VastaaPoista
 4. Kauniita keväisiä otoksia, mukavaa pääsiäistä teille :)

  VastaaPoista
 5. Mari: tosiaan, narsissien varsin nopea kukkimisprosessi selvis kyllä nyt mullekkin :D Olen aikasemmin ostanut niitä vain leikkokukkina.

  Katja / rakkain terveisin: kiitos ihanasta kommentista!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja kevääntuntua. Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Vintageinteriorxx: Kiitos paljon <3 Toivotan myös teille ihanaa, värikästä ja aurinkoista pääsiäistä!

  Jani / Kaikki Paketissa: Kiitos oikein paljon! Ja iloista pääsiäistä myös sinne päin :)

  VastaaPoista
 8. Ymmärrän niin hyvin että ostit pääsiäisruohosi valmiina!! Meill' niin säälittävät korret taas pääsiäiseksi, että ensi vuonna otan sinusta mallia ja etsin jostain valmiin pehkon pöytää koristamaan :D. Hyväää pääsiäistä!! Saara

  VastaaPoista
 9. Hoppu Design: Suosittelen lämmöllä valmisruohoja :D

  VastaaPoista