Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Uusi kirjahylly

Mainitsin Helmikuun ensimmäinen -postauksessa tehneeni muutaman oikein mainion kierrätyslöydön heti kuukauden kärkeen. Tässä niistä se toinen - ihana 60-luvun kirjahylly. Alunperin se hankittiin meidän työ/vierashuoneeseen, mutta aloittaessamme siipan kanssa kasaamaan sitä sinne, tulimme siihen tulokseen että se kuuluisi sittenkin ehdottomasti olohuoneen puolelle. Kello oli tietenkin melkein jo 23.00 maanantai-iltana kun aloitimme olkkarin huonekalujen uusien paikkojen miettimisen ja niiden pyörittelyn. Nukkumaan meno venyi taas liian myöhäiselle, mutta se kannatti. Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.Keltaisen seinän vinyylihyllyt siirrettiin eteiseen menevän oviaukon molemmin puolin.  Näin saimme sen tv-tasonkin mikä on meiltä puuttunut. Stereo-senkki päätyi taas keltaiselle seinälle ja sen tilalle tuli tämä uusi kirjahylly. Nojatuoli siirrettiin lähemäksi sohvaa, jossa sen paikka onkin paljon parempi. Tämmöistä tänne, mitäs pidätte?


Aurinkoista viikkoa!


8 kommenttia :

 1. Oi oi sopii teille tooosi hyvin :) Tuo huone on muutenkin todella maagisen luokseen kutsuva !

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihanalta kokonaisuudelta, tykkään kun teillä on niin kodikkaan seesteinen tunnelma ❤️

  VastaaPoista
 3. Viimein muistin bongata osoitteesi instasta ja tulla bloginkin puolle seuraamaan! Paljon samoja asioita joista itse pidän :)

  www.syvalta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Pidän todella paljon! Osaat sisustaa kodikkaasti, mutta huoneet eivät ole silti tukossa, eli tavaramäärä on ihanan kohtuullinen! Mukavaa vintage- tunnelmaa, mikä taloonne kuuluukin!

  VastaaPoista
 5. Tianna Sievänen: Kiitos! Minustakin kirjahylly on kuin meille tehty :)

  Vintageinterirxx: Voi kiitoksia! Hitsit kun vain pysyin tommosena siistin näköisenä. Lapset ovat aika kovia sotkemaan...

  Syvältä.Sanna.: Hei vaan ja tervetuloa! Pitää muista tehdä vastavierailu sun blogin puolella :)

  Villi: Kiitos paljon kommentistasi! Tähän taloon todellakin sopii 50-60 -luvun huonekalut.

  VastaaPoista
 6. Oih, upea hylly!! Mistähän se on peräisin? Muotokieli on ihan samanlaista kuin isäni tekemässä 60-luvun kirjahyllyssä :)

  VastaaPoista
 7. Maija: myyjä tyhjensi tätinsä kuolinpesää, mistä hylly siis peräisin. Siksi hintakin oli niin varmaan niin alhainen, kun halusi päästä tavarasta vaan eroon. Mutta hylly on kyllä kivannäköinen :)

  VastaaPoista
 8. Oooh mikä koti kaikkiaan! Kyselisin siitä vähän lisää, Laitatko meiliä? 😊 tanja@siriontime.com

  VastaaPoista