Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 22. helmikuuta 2016

Uudet tuolit

Eilisessä (!) postauksessa mainitsen, että hankin itselleni synttärilahjaksi pari tuolia. Eilen illalla siippa kävi ne meille noutamassa ja ne ovat niin ihanat!!! Tuolit ainakin myytiin Artekin tuoleina, mutta osaakohan joku sanoa ovatko nämä tosiaan aidot Artekit? Maksoivat nimittäin 15 € /kpl. Toisessa nojassa on ihan pieni murtuma, mutta sen saa korjattua ihan kotikonstein. Olivat tuolit sitten aidot tai hyvät kopiot, niin olen ihan ihastunut niihin, eläköön kierrätyslöydöt!

Kierrätyksestä puheen ollen -  Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tavaratalossa on tämän hiihtolomaviikon ajan Näprä ilmaistukun ovet auki kaikille kierrätysaskartelusta kiinnostuneille. Kaikki halukkaat voivat siis hakea ilmaiseksi sieltä askasrtelumateriaaleja tämän viikon (22-26.02.2016) ajan. Tätä tilaisuutta kannattaa ehdottomasti hyödyntää, itse ainakin olen sinne suunnistamassa! Lisää aiheesta voi lukea täältä.17 kommenttia :

 1. Kiitti Pilviraitti, niin minustakin! :)

  VastaaPoista
 2. Siis mikä upea löytö, nuo on aivan ihania ❤❤❤

  VastaaPoista
 3. On kyllä mahtava löytö tuolla hinnalla:) Joskus se halpa hinta saa epäilemään aitoutta, mutta jos myyjä ei vaan tiennyt mistä on luopumassa;)

  VastaaPoista
 4. Ihana löytö! Ja olen samaa mieltä kuin Mari tuossa, ehkä myyjä ei tiennyt mitä myy. Tai sitten ajatteli että varmasti menee kaupaksi kun halvalla (pilkkahinnalla) myy. Onnea!

  VastaaPoista
 5. Mietin että olisiko niissä paksumoi tuo istuinosa? Enkä nyt muista nähneeni että istuinosa olisi kokonaan pinnoitettu/maalattu. Varma en ole ollenkaan. Mutta aidot tai ei, älyttömän kauniit, ja se on tärkeintä! Ja hinta! :)

  Kommentoin tässä ensi kertaa, vaikka olenkin seuraillut sinua jo jonkin aikaa. Terkut siis täältä ja kiitos sinulle mukavasta blogista ja instasta!

  Saara

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Ovat kyllä ihan aitojen näköiset. Mielenkiinnosta googletin ja kyllä niitä on valmistettu niin, että istuinosa on kokonaan erivärinen, siis reunatkin. Löydöt, aidot tai ei!

  VastaaPoista
 8. Mahtava löytö ja ei kai sillä aitoudella niin väliä ole jos omaa silmää miellyttää.

  VastaaPoista
 9. Tiina // Käy peremmälle: Kiitos, niin minustakin :)

  Mari / Puolitoistakerrostakotia: Myyjän hinnoitteluperusteet jäävät varmaan ikuiseksi arvoitukseksi, mutta olen ikionnellinen noista tuoleista :D Olisihan se voinut pyytää paljon korkeampaa hintaa ja väittää niiden olevan Artekii, vaikkeivat sit olisikaan. En tiedä, mutta olen niistä hyvin iloinen!

  Tianna Sievänen: Se voi hyvin olla, ettei myyjä tiennyt kuinka arvokkaita tuolit ovat, tai sit tiesi, mutta halusi tehdä kaltaiseni vähävaraisen ihmisen hyvin onnelliseksi :D

  Hoppu Design: Kiva kuulla, että olet seuraillut minua blogissa ja instassa. Kävin kurkkaa sua instassa ja olin aivan myyty! Mitä ihanuuksia <3 Niin ja olen tullut tuolien kanssa siihen johtopäätökseen, että ne ovat aidot. Enkä kyllä olisi harmistunut vaikkeivat sitten olisikaan :)

  Syvältä. Sanna: Mäki googlettelin tarkemmin ja ovat kyllä ihan aidon näköiset. Myyjä kertoi hankkineensa ne 70-luvulla. Mutta olen samaa mieltä, että löydöt kyllä tosiaan ovat, olivat sitten aidot tai ei :)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Vintageintriorxx: Juurikin näin! Ja nämä tuolit todellakin miellyttävät omaa silmää :)

  VastaaPoista
 12. Hei hyvät löydöt! Kiva blogi sulla, jään lueskelemaan ja seuraamaan ! Pidän tyylistäsi :)

  VastaaPoista
 13. Kadehdittava löytö - oli sitten aidot tai ei! Kauniit ne joka tapauksessa ovat!

  VastaaPoista
 14. Hei vaan Mustajoen Elli! Tosi kiva kuulla, et jäät seuraamaan blogiani :) ja tuolilöydöt olivat kyllä hyvät!

  kkiira: Kävi kyllä melkoinen mäihä, että bongasin nämä tuolit ensimmäisenä. Oikein oivallinen synttärilahja itselleni :)

  VastaaPoista