Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Synttärit

Viime perjantai oli syntymäpäiväni ja olen näin ollen taas vuodella vanhempi. Olin pyytänyt siipalta lahjaksi maistuvan koti-illallisen ja sellaisen myös sain. Jälkiruoan tullessa vuoroon oli lautasen viereen siististi aseteltu kirjekuori. Jännityksen vallassa revin kuoren auki ja mitäs sieltä paljastuikaan - matka Berliiniin! Niin huippua! Lähdetään sinne toukokuun alussa pidennetylle viikonloppureissulle ihan kahdestaan. Siippa oli hoitanu lastenhoito kuviot kuntoon ja tehnyt lento-, hotelli- ja ravintolavaraukset valmiiksi eikä minulla ole ollut minkäänlaista aavistusta koko hommasta mitä selkäni takana oli touhuiltu. Tosi ihanaa päästä ulkomaille pitkästa aikaa. Ollaan käyty Berliinissä ennenkin, joten matkasta tulee kivan rento, kun ei tarvitse pääkolmantena jalkana juosta vaan nähtävyyksiä läpi vaan voi matkailla kaikessa rauhassa fiilispohjalta. Keväinen Berliini...kuulostaa kyllä todella hyvältä!

Tänään järjestin meillä pienelle porukalle nyyttäribrunssin. Viime vappuna juteltiin kavereiden kanssa, miten olisi kiva alkaa järkkäämään nyyttäritoteutuksella sellaista kiertävää brunssivuoroa vuorotellen jokaisen kotona. Meni melkein vuosi ennen kuin minä ensimmäisenä sain sen aikaiseksi. Tosin meillä on eniten nyt tilaa, joten brunssit tullaan järjestämään melko usein varmaan meillä. Eikä sen aina tarvitse brunssi olla. Voihan sitä yhdessä laittaa ihan perusruokaa ja viettää muuten sellaista mukavaa yhteisöllistä sunnuntaipäivää.


Aijon ostaa itselleni synttärilahjaksi pari pakollista vaatekappaletta. En edes muista milloin olen viimeksi ostanut itselleni vaatteita! Lisäksi tein aivan liian hyvän tuolibongauksen netissä. Piti oikein silmiä hieraista kun näin mitä tuolit yhteensä maksoivat. Mutta siitä lisää tuonnempana.


Mukavaa alkavaa viikkoa!4 kommenttia :

 1. Onnea ! Mukavia juttuja ja tapahtumia, ihan parhaita elämässä! Tekisi mieleni toppuutella niiden parin uuden vaatteen kanssa, nimittäin Berliini saattaa olla melkoinen aarreaitta niidenkin suhteen:))) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ai, kun mieletön lahja! Olis kyllä niin ihana päästä kahdestaan miehen kanssa johonkin kaupunkilomalle. Sellainen on haaveissa. Aiotaan kyllä ensiviikolla mennä ekan kerran leffaan ihan kahdestaan ensimmäisen kerran yli VUOTEEN! Nuorimmainen kun on nyt sen vuoden ikäinen. Niin odotan:) Saa katsoa leffan ihan rauhassa..

  VastaaPoista
 3. Villis: Kiitos! Juu, tarkoitus on kierrellä Berliinin vintageliikkeitä, kirppareita yms. mut nyt mun on pakko saada farkut. Omistan vaan yhdet haalistuneet jotka ovat maalissakin kaiken lisäksi :D

  Mari / puolitoistakerrostakotia: Eikö ole! Olin lahjasta täysin ällikällä lyöty! Ennen lapsia käytettiin kaikki lomat aina matkoihin, Pehkon kanssa ollaan matkailtu jonkun verran, mut Pikkuveljen kanssa ei olla päästy Tukholmaa pitemmälle. Mut onhan se lasten kanssa matkustaminen aika erilaista kuin kahdestaan...
  Leffaan menokin on ihan luksusta! Just toi rauha, ettei joku oo huutamassa ja tai muuten koko ajan keskeyttämässä ja häiriköimässä :)

  VastaaPoista
 4. Oi mitä ihania herkkuja! Nam! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista