Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 1. helmikuuta 2016

Helmikuun ensimmäinen

Tänä päivänä näyttäytyi pitkään kaivattu ja viime aikoina melko harvinainen valoilmiö, eli auringonpaiste. Olo oli heti paljon energisempi, kuin se yleensä näin alkuviikosta tuppaa olemaan. Hassu juttu, että vaikka olen kohta vuoden ollut poissa työelämästä,  niin maanantait tuntuvat välillä vieläkin tosi tylsiltä ja tahmeilta tehdä yhtään mitään. Tänään järjestelin paikkoja ja vaunulenkkeilin Pikkuveljen kanssa oikein kahteen otteeseen. Keittiön ikkunasta katsoessa olisi vuodenajasta melkein voinut erehtyä. Lumi oli sulanut pois niin laajalta alueelta, aurinko paistoi ja pihan männyt näyttivät entistä vihreämmiltä. Huomenna onkin sitten luvattu taas vesisadetta, eikä seuraavakaan päivä mitenkään hehkeältä näytä joten tämänpäiväinen valoleikki jäi hyvin lyhyeksi iloksi.
Tässä kuussa on luvassa ainakin leppoisia viikonloppusuunnitelmia kavereiden kanssa, ikäännyn taas vuodella ja tietenkin asialistalle kuuluu myös remontointia. Bongasin myös heti tähän kuun alkuun muutaman oikein mainion kierrätyslöydön netistä. Tästä taitaa tulla ihan hyvä kuukausi.
6 kommenttia :

 1. Täälläkin nautittiin kauniista päivästä ja lenkkeiltiin. Odotan innolla mitä löytöjä olet tehnyt. :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä suoranainen harmi, ettei auringonpaistetta kestänyt tätä yhtä päivää enempää. Piristi mieltä kyllä kummasti!
  Ja olen ihan fiiliksissä niistä löydöistä :) Toivottavasti pääsen esittelemään ne tänne blogin puolelle jo tällä viikolla!

  VastaaPoista
 3. Oi sitä ihanaa valoa oli täälläkin ♥ Ja tosiaan loppuviikko menee taas sadellessa. Mukava kissa teillä :)

  VastaaPoista
 4. Juu, Miina on ihan huippukatti. Ei jaksa stressata mistään. Ollut pari kertaa katalogikuvauksissa studiossa ja aina on ihmetelty miten se on niin rento. Viimeksi kysyttiin olenko minä sen huumannut tai jotain, kun se vaan on, eikä lähde samantien pinkomaan lavasteista karkuun:)

  VastaaPoista
 5. Niin ihania kuvia teiltä! Meilläkin burmankissat tykkää poseerata kuvauksissa. Viimeisimmät kuvat kissapojista on paikallisen energiayhtiön kalenterissa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mirkku <3 Valo kyllä auttaa kotikuvauksissa asiaa ;) Ihanaa, teilläkin julkkiskissoja siis! Meidän Miina on esiintynyt Anttilan, Kodin1:n ja Hobby Hallin lähväköissä.

  VastaaPoista