Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 29. tammikuuta 2016

Sisustuslehdessä

Kuva meidän uuden kodin olohuoneesta pääsi lehteen! Olen ennenkin postaillut tänne juttuja Unelmien Talo&Koti -lehdestä, joka valitsee joukon lukijoiden kuvia kerran kuussa vaihtuvalla teemalle. Viimeksi vuorossa oli lempinurkkaus johon osallistuin olkkarin kulmaikkuna kuvalla.

Eilen kävin sitten ostamassa tämän kyseisen lehden numeron kotiin ja sinne lehtitelineeseen se päätyi selaamattomana kuten liian moni muukin kohtalotoverinsa. Kaiholla muistelen niitä aikoja, kun olin oikea puhelinmyyjien unelmien soittokohde. Silloin taisi tulla neljäkin lehteä joskus samaan aikaan ja minulla oli aikaa selata ja lukea niitä! Ennen edellisen asunnon remppaa kävin nämä lehdet läpi ja leikkelin niistä talteen hyviä ideoita, joitakin niistä taisin jopa soveltaen ottaa käyttöönkin.
Tämän nykyisen kodin kohdalla ei ollut koonnut mitään kivoja ideakansioita, asiat kun tapatuivat niin nopeasti. Toisaalta nykyisin poukkoilen netin syövereissä paljon enemmän ja ideoita tulee vastaan sieltä. Muiden blogeja luen nukkumaan mennessä satunnaisesti kännykästä selaillen - jos siis vaan jaksan. Yleensä sänkyyn mennään ihan liian myöhään ja ihan liian väsyneenä enää mitään lueskelemaan.

Noh, kyllä tämä remppa tästä vielä hellittää. Eilen käytiin poikien kanssa Tapettitalossa ostoksilla. Mikä ihana kauppa! Olin päättänyt jo etukäteen millä tapetoin pikkueteisen seinän ja onneksi näin. Eilen 10 kk täyttänyt Pikkuveli ei nimittäin ollut suopealla päällä eikä olisi antanut yhtään armonaikaa tapettimallien selailuun. Seuraavan kerran menen sinne ihan yksin. Kauppa on mitä tunnelmallisin ja mallit näyttivät niin eriltä kaupassa, kuin tietokoneen ruudulta katsottuina.

Arvaatteko mikä tapetti eteiseen tulee? Taitaa olla Suomen suosituimpia malleja ja se oli suorastaan pakollinen hankinta tällaiseen vanhaan rintamamiestaloon. Toivottavasti ehdin vetäistä tämän ihanan tapetin seinään vielä viikonlopun aikana.
5 kommenttia :

 1. Onnittelut taas lehteen pääsystä! Mäkin oon osallistunut pari kertaa noihin kilpailuihin, kuten nytkin, mutta ei ole kelvannut mun kuvat. :D

  VastaaPoista
 2. Onnea, ihan mahtavaa. Voisiko tapettina olla Birger Kaipiaisen Kiurujen yö tai vastaava? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Pilviraitti <3 Tästä vois päätellä, et koska sun kuvat on niin hienoja ja mun käppäsemmät kelpaa, et ne lehteen päässeet menee arvalla!

  VastaaPoista
 4. Kada: Kiitoksia :) Ja oikeinhan se arvauskin meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, se on niiiin kaunis! :) Mitä väriä ajattelit?

   Poista