Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Ruokailutila

Noniin, ruokailuhuone on aika lailla valmis! Tosin sieltäkin puuttuu kattolistat ja kynnys on sieltäkin maalaamatta, kuten ne ovat vielä koko talon osalta tekemättä. Mutta eipä puututa sen enempää tekemättömyyksiin, vaan esitellään enemmin sitä miltä huone nyt näyttää.

Huone on ollutkin jo jonkin aikaa valmis, mutta se toimi vielä viime viikonloppuun saakka remppavälineiden säilytyspaikkana. Eilen vielä tekaistiin seinälle taulu suosikkitapetistani Cole and Sonin Cow Parsleysta. Koko seinää en kyseisellä tapetilla halunnut peittää, mutta tuollainen iloinen väripilkku tekee huoneelle hyvää. Siihen yhdistyy hyvin keltaiset Iittalan Teema astiat, joita käytän kattauksissa. Muutenkin huoneen väripilkut tulevat astioilla, huonekasveilla ja kukilla. Muutoin huoneen hallitsevat sävyt ovat teak,musta ja valkoinen.Viimeinen kuva on siis ennen -kuva, jolloin kattoa ei oltu vielä maalattu, lautalattiaa ei oltu otettu esiin, eikä seiniä levytetty, kitattu, hiottu ja maalattu. Melkoinen matka siis tehty tämänkin huoneen kanssa kohti valmista lopputulosta.

Noiden teakisten ovien takaa löytyy kaikki meidän astiat, koska keittiöön ne eivät mahtuneet. Keittiöön vievä ovi poistettiin ja siitä itseasiassa tehtiin pöytä tähän huoneeseen. Ikean pukkijalat vaan alle ja pöytä oli sillä valmis. Muutenkin kyseessä on hyvin kierrätyshenkinen huone, sillä oikeastaan kaikki siellä on kirppari/kierrätyslöytöjä ja osan tavaroista olen saanut myös lahjaksi.

Olen harkinut tuon oviaukon viereselle seinälle muutamia avohyllyjä astioille ja metsästyksen alla on myös sopiva kukkapöytä ikkunan alle. Ihan huippu juttu kyllä, että huoneessa on kaksi ikkunaa!

Vähän myös pulmailen mitä tuon tapettitaulun alle laittaisi. Mietinnässä on joko matala valkoinen vitriinihyllykkö tai kapea ja valkoinen puusohva. Nämä ovat sellaisia "jos vastaan tulee" täydennyksiä, sillä nyt olemme keskittyneet aika tiiviisti alakerran pesutilojen remppailuun.
2 kommenttia :

  1. Teidän koti on kyllä aivan ihana, olen selaillut nyt kaikki tekstit läpi ja rakastuin ❤️

    VastaaPoista
  2. Tuhannet kiitokset ihanasta kommentista Vintageinteriorxx <3

    VastaaPoista