Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 4. tammikuuta 2016

Paluu Lokkeihin

Tulihan sitä lunta ja pakkastakkin päälle vielä! Tänä vuonna olen odotellut kylmyyttä ihan sen vuoksi, että päästään testaamaan kuinka meidän tönö käyttäytyy kylmällä. Lämmin on sisällä ollut, onneksi! Toki sen huomaa että ulkona on normaalia kylmempää, mutta villasukkia tai paksua vaatekerrosta en ole sisällä ollessa tarvinnut. Eläköön maalämpö!

Siippa on huhkinut eteisen uuden välioven kimpussa pari päivää. Vanha ovi oli vetoisa joten uuden oven osto oli hankintalistalla ihan kärkisijoilla. JELD-Wen -kisan voitto tuli todella tarpeeseen ja valitsin heidän tuotteistaan meille uuden ulko-oven. Ulko-ovi siksi, että se tulee kylmän verannan ja varsinaisen asunnon väliin eikä siihen perus väliovea suositeltu. Tänään kun sattui olemaan kaunis aurinkoinen päivä oli ennen niin pimeä eteinen ovessa olevan ikkunan ansiosta ihan erinäköinen. Kunhan saadaan listat paukuteltua kiinni, niin postaan aiheesta lisää.

Minä sain vihdoin päätettyä olohuoneen verhovalinnan. Päädyin Marimekon Lokki -verhoihin melkein viiden vuoden tauon jälkeen. Tähän taloon ne jotenkin sopivat hyvin. Edelliseen kotiimme ne eivät jostain syystä oikein istuneet.
Kolmanteen erillä olevaan ikkunaan siirsin Tuuli -verhon, Marimekkoa myös sekin. Kokeilin siihen myös valkoista läpinäkyvää verhoa samalla kuosilla, mutta ikkuna meni tukkoisen ja pienen näköiseksi, joten vain yksi verho on siihen paras valinta.Ostin vuoden ensimmäiset tulppaanitkin. Kukat ja se tämän päivän auringonpaiste toivat ihan keväisen olon. Olkkarin ikkunoita kehystävästä valosarjasta en vielä ole valmis luopumaan, vaikka se vähän jouluinen ehkä onkin. Valosarja ja kynttilät tuovat niin hyvin valoa iltoihin ja pimeisiin päiviin, ettei kattolamppuja huoneessa välttämättä tarvita.

Ai niin, hyvää alkanutta vuotta hei kaikille!

8 kommenttia :

 1. Onpa kutsuva ja kotoisa olohuone. :) Lokit on myös nätit. Mulla olisi yksi ruskea-valkoinen. Välillä on tehnyt mieli laittaa se olohuoneeseen. Vaihtelu virkistäisi, mutta en raaskisi laittaa nykyisiä piiloon varastoon, kun tykkään niistäkin kovin.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalta näyttää. Olohuone taitaa olla valmis.:) Hyvää alkanutta myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Pilviraitti: Kiitos kovasti :) Lokki -kuosi on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 4. Kada: Juu, olkkari valmis ja keittiöki melkein :)

  VastaaPoista
 5. Erittäin kaunis kokonaisuus. Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 6. Lokki verhot ja keltainen, ihan mun suosikit! Ja ihania vanhoja huonekaluja <3 Jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kauniista sanoistasi Tiina // Käy peremmälle :)

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa Mirkku/Burmanhurmaa. Kiva että tykkäät! :)

  VastaaPoista