Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 14. tammikuuta 2016

Kissamummelin paluu

Kissamummelimme Miina kotiutui pitkän mummola visiitin jälkeen vihdoin kotiin. Sehän visiteerasi jo muuton aikana mummolassa, joten tämä koko talo oli sille ihan uusi paikka. Ensimmäisenä iltana se vähän käyskenteli ympäriinsä paikkoja tutkien ennen kuin käpertyi sohvalle makaamaan ja siinä se onkin sitten onkin loikoillut kuin liimattuna oikeastaan siitä lähtien. Ei näyttänyt muutto sitä paljoa hetkauttavan. Aamuisin se on jaksanut könytä portaat ylös hirveän huudon säestämänä meitä herättelemään, kun palvelu sen ruokakipolle ei ilmeisesti ole pelannut toivotulla nopeudella.


 

Sekä Pehko, että Pikkuveli ovat molemmat innoissaan lemmikkimme paluusta. Pehko osaa tietenkin jo silitellä ja helliä Miinaa kolmevuotiaan taidoillaan, mutta Pikkuveljen otteet ovat vielä hyvin eri luokkaa. Kissamummeli kun on niin toivottoman kiltti, että puremisen, sähinän tai raapimisen sijaan se tyytyy huutaamaan vaan apua, mikäli Pikkuveljen pienet kädet ovat päässeet ottamaan liian napakkan otteen sen paksun turkin uumenista. Toista yhtä kilttiä ja kärsivällistä kissaa saa kyllä hakea.

Viime viikolla remppapäiviä oli viisi, tällä viikolla niitä on ollut pyöreä nolla. Alakerrasta ei enää edes ole paljoakaan puuttuisi, mutta ehkä juuri siksi ei niitä viimeisiä juttuja saa millään aikaiseksi. Toisaalta lapsetkin ovat menneet iltaisin niin myöhään nukkumaan, ettei sen jälkeen ole jaksanut hoitaa kuin pakolliset kuviot ja painella itsekkin myös yöpuulle. Ehkä myös uusi fyysinen harrastukseni eli lumitöiden teko pistää ramaisemaan iltaisin niin kovasti.

6 kommenttia :

 1. Heips, eksyin tänne blogit.fi kautta . Ja jäin, sillä täällähän näyttää mukavalta. Meilläkin tehdään (mä teen)lumitöitä urakalla. Ja talossa vilisee kissoja ja koira. Saa tulla kylään. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onneks kissa palas kotiin. Tulin tänne villa sievähelmen kautta ja liityin lukijaksi. Tuuhan kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
 3. Hei Villa Sievähelmi, kiva kun liityit mukaan! Tulen kyllä kylään, kiitos kutsusta :)

  VastaaPoista
 4. Ja Aurinkokujalle ihan samat sanat :) Tosi mukavaa, että liityit mukaan!

  VastaaPoista
 5. Mulla olisi sulle haaste: http://pilviraitti.blogspot.fi/2016/01/blogini-tarina.html Tartu jos ehdit. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti ihana Pilviraitti :) Pari haastetta on jo kertynytkin, mutta otan tämänkin mieluusti vastaan. Tarkoitus on vastata näihin haasteisiin lähiaikoina.

  VastaaPoista