Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuosi 2015

Tämä vuosi alkaa pikku hiljaa olla taputeltuna kasaan. Pikkuveljen syntymän ja uuden kodin ostamisen myötä vuosi 2015 jää paremmin muistiin, kuin moni muu vuosi. Ja kauhean nopeastikkin tämä vuosi on kulunut. Helmikuun puolen välin paikkeilla jäin äitiyslomalle ja kotimoodi on sen verran hyvin päällä, että paluu työelämään tuntuu todella kaukaiselta ajatukselta. Mutta onhan siihen aikaakin vielä, menen töihin vasta ensi vuoden syyskuun alussa.

Kuluneesta vuodesta kuuluu iso kiitos sukulaisille, eritoten Pikkuveljen ja Pehkon mummoille. Molemmat mummot ovat auttaneet niin paljon lastenhoidossa ja paljon apua ollaankin varsinkin nyt loppuvuodesta tarvittu, kun ollaan siipan kanssa yritetty kotia kokoon kasailla. Eikä pelkästään lastenhoidossa vaan ihan kaikessa muussakin. Suurkiitos myös muille rempassa ja muutossa auttaneille ihmisille!

Tänä vuonna ei sattuneesta syystä tullut matkailtua, kuin Tukholmassa, Pietarissa ja Tallinnassa. Kaksi jälkimmäistä oli tyttöjenreissuja ja hauskaa oli! Näitä ihania tytsyjä ei tule kauheasti liveä nähtyä, mutta onneksi chatti toimii...

Yleensä laitan tänne vain sisustuspainotteisia kuvia, mutta vuoden viimeinen postaus tekee nyt poikkeuksen:


 Aika kesäpainotteisia kuvia, mutta sehän onkin oikeastaan se ainut aika vuodesta, kun täällä Suomessa jotain tapahtuu. Nyt Pitää mennä laittamaan kuohujuomaa kylmään huomista varten. 

Mukavaa uutta vuotta!
2 kommenttia :

  1. Ihanaa uutta vuotta myös sinulle! Löysin vasta blogisi ja haluan antaa heti Liebster award-tunnustuksen. Ihania sisustuskuvia ja muutenkin ihana blogi sinulla! Aion jäädä seuraamaan sisustelujasi ja muita touhuja =) Lisätietoja tunnustuksesta löydät blogistani:
    http://vadelmiajapioneja.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos tunnustuksesta :) Sain joku aika sitten toisenkin haasteen johon on vielä vastaamatta, mutta lupaan tehdä nämä molemmat piakoin!

    VastaaPoista