Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Muutto

Heippa! Luulin, että joudun pitämään parin viikon taukoa postailuista, sillä täällä uudessa kodissa ei vielä nettiyhteys toimi. Onneksi tajusin, että QuickTeht:n ansiostahan tämä bloggailu onnistuu entiseen malliinsa.

Viikko ollaan nyt täällä uudessa kodissa asusteltu ja hassua kyllä on talo heti alusta asti kodilta tuntunut. Ehkä se johtuu siitä, kun täällä tuli vietettyä niin paljon aikaa ennen muuttoa remontin tiimoilta. Sitähän pelkäsin etukäteen miltä entisen kodin luovutus uusille asukkaille tulee tuntumaan. Se ei tuntunut yhtään pahalta. Ilman yhtäkään kyyneltä tai edes silmien kostumista luovutin avaimet uusille asukkaille. Ainoa haikea hetki oli, kun katsoin ikkunasta viimeisen kerran kaupunginvaloja. Sen näkymän olisin kyllä mielelläni mukaani ottanut.

Vaikka tosiaan ollaan viikko täällä jo asusteltu ovat kaikki tavarat vielä laittamatta paikalleen. Emme kerinneet maalata kaappeja ja komeroita etukäteen ja purinkin kaikki 40 muuttolaatikkoa lattioille, siis astioista lähtien. Myös neljä rullallista täysiä jätesäkkejä muodostavat aikamoisia röykkiöitä sinne tänne. Tänään itsenäisyyspäivän kunniaksi maalailin kaksi komeroa vähän arkeamme helpottamaan. Mutta vaiheessa ollaan vielä muissakin jutuissa kuin tavaroiden sijoituksissa. Keittiö on kesken, samoin meidän makuuhuone. Listoja puuttuu vähän sieltä sun täältä eikä suihkuun ole päässyt koko aikana tai pyykkikone pyörinyt. Mutta kyllä tämä tästä. Huomenna edistytään taas jo vähän eteenpäin kun päästään hankkimaan hyllylevyjä keittiön- ja ruokailutilan komeroihin ja olohuoneen valtaavat vinyylipinkatkin pääsevät omalle paikalleen.


En viitsinyt kuvata kaaoksen vallassa olevia huoneita sen tarkemmin, mutta oheisesta kuvasta saa hyvin esimakua tämän hetkisestä tilanteesta.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti