Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 22. joulukuuta 2015

Hyvää joulua

Täällä meidän kodissa ei joulun tulo kauheasti näy. Vain muutamia jouluisia yksityiskohtana siellä täällä. En ole koskaan laittanutkaan sitä sen kummemmin, sillä emme koskaan ole olleet joulua kotosalla vaan aina sukulaisissa. Ensi vuonna tähän on tulossa muutos, sillä olen jo etukäteen ilmoittanut että ensi joulun vietämme kaikki täällä meillä. Ehkä silloin tulee satsattua kodin joulukoristeluunkin enemmän.

Remppa ei ole edennyt selkäni vuoksi yhtään. Onnistuin viikko sitten saamaan jonkun noidannuoli tyyppisen, todella ikävältä tuntuvan kivun selkääni. Siinä seisahtui kaikki vähäksi aikaa. Vieläkin selkä on kipeän tuntuinen joissakin asennoissa, mutta pystyn kuitenkin jo toimimaan sen kanssa. Eilen maalasin sen vanhan 50-luvun keittiökaapin loppuun ja tänään siippa kiinnitti sen seinään. Maalausjälki voisi siinä olla parempikin, mutta itse kaappiin olen aivan ihastunut. Laitan kuvia keittiöprojektin etenemisestä viimeistään ensi vuoden alkupuolella.

 
Ensi yö menee viime hetken tonttuhommissa pakettien parissa. Lisäksi pitäisi pakata kaikki matkalaukut valmiiksi, sillä joulupäivän aamuna käännämme autonnokan kohti Kuopiota. Joululahjojen lisäksi kun pakkaa kahden pienen pojan vaatekerrat mukaan on tavaraa taas sen näköisesti kuin olisimme poissa kaksi kuukautta eikä yhtä viikonloppua. Toivotankin tässä vaiheessa kaikille blogia lukeville

**Oikein hyvää ja kaunista joulua**

Nähdään taas joulun jälkeen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti