Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 15. joulukuuta 2015

DIY-korttipidike

Osallistuin marraskuussa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Kädentaitopalvelu Näprän Taitellaan paperia -kurssille. Kurssilaiset saivat itse siellä päättää mitä halusivat tehdä ja yksi valinnoistani oli tehdä tämä kuusi vanhasta kirjasta. Ohje kuuseen tekoon on todella helppo ja löytyy tuolta Oiva-askarteluoppaasta. Muutoin ohje on siis sama, mutten itse raaskinut irroittaa pois kirjan hienoja kansia, vaan jätin ne paikoilleen. Tunnelma tällä Näprän kurssilla oli oikein rento ja oli suorastaan terapeuttista taitella noita kirjan sivuja kaikessa rauhassa omaan tahtiin.

Kotosalla en meinannut millään keksiä minne kuusen olisin sijoittanut. Penkaisin vähän askartelupakkiani ja lisäsin kirjan kansiin hyvää joulua -tarran, tähden ja muutaman kohokuviollisen lumihiutaleen. Netissä näin idean, kuinka tällaisesta samanlaisesta tekeleestä oli tehty pidike joulukorteille ja oma tekeleeni päätyi samaan käyttöön ruokailutilan pöydän päälle ensimmäisten meille tulleiden joulukorttien seuraksi.

Toivottavasti posti tuo kuuseen pian lisää täydennystä. Kiitokset jo näiden korttien lähettäneille!//Yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kieerrätyskeskus Oy:n kanssa.2 kommenttia :

  1. Joo tykkään kun nuo kannet on tuossa myös.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Jokke. Minunkin mielestä noin on kivempi :)

    VastaaPoista