Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 24. marraskuuta 2015

Remppaillen

Jotain edistymistä meidän talolla on tapahtunut ja hyvä niin, sillä viikon päästä olemme jo muuttattaneet kimpsuinemme ja kampsuinemme sisään ja aloittaneet jo purkamaan muuttokuormaammekin. Myönnettäköön, että melkoista vuoristorataa tämä remppailu on kyllä ollut. Epätoivon hetkiä, riemua, taas epätoivoa ja tietysti mukana ovat olleet kaikki mahdolliset tunnetilat noiden ääripäiden väliltä. Onneksi tänään pääsin aloittelemaa lautalattioiden maalailua ja siitä tuli sellainen olo, että kyllä tästä vielä selvitään. Lattioiden maalaus ja keittiönpystystys ovat ne virstanpylväät joiden jälkeen uskallan olla jo vähän rentoutunut. Laakereilla ei lepäillä vielä pitkään aikaan, mutta kunhan saadaa se muutto tehtyä, tavaroita purettua ja huonekaluja järjesteltyä, niin pahin alkaa olla ohi. Sitten on enää saunatilojen ja pienenpienen kodinhoitohuoneen remppaamista, vessojen maalaus/tapetointi, sisäovien maalaukset, uusien sähköjen vetoa, putkein uusimisia...onhan noita. Sellaista jatkuvaa suurta ja pientä näpertelyähän se tulee koko aika olemaan. Mutta se on kivaa!

Kaikkien huoneiden katot on nyt maalattu ja lattiat on hiottu. Alakerran seinät on levytetty, tasoteltu ja maalailtu. Yläkerran minikeittiö purettu ja sen paikalle on koolattu uusi seinä. Noihin seinien levytyksiin, kittauksiin, hiomisiin ja maalaamisiin meni tuhottoman paljon aikaa.

 

Postailen paremmat huone-esittelyt ennen ja jälkeen kuvilla, kunhan olemme muttaaneet tuonne. Nyt tuntuu turhalta selittää mikä mikin huone on. Sen verran voin kertoa, että keltainen on olohuoneen entinen turkoosi seinä ja huoneen vaaleansinisestä hormista tuli harmaa ja sen sileä pinta vaihtui karheaan. Tuo keltainen väri on aika rohkea veto minulta, mutta tykkään siitä ja uskoisin sen sopivan hyvin yhteen meidän huonekalujen ja tavaroiden kanssa. Ainakin siitä saa energiaa ja piristystä pimeisiin päiviin.

Energistä viikkoa!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti