Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Terveisiä työmaalta

Pitää tehdä pikainen päivitys tänne bloginpuolelle remppavilskeen keskeltä.
Olen pikkuhiljaa aloitellut talolla seinien maalailua. Valkoista maalia ovat osakseen saaneet jo katto, rusehtava portaikko ja kellertävät keittiönseinät. Harmi vaan, että valokuvailuun tarvittavaa valoa saa päivisin enää niin kovin niukasti. Ja sitten olen niin keskittynyt hommailuun, etten huomaa pimeän tuloa ja päivän kuvat ovat ottamatta. Kauheasti kuvia ei siis työmaalta ole. Siippa on päässyt oikein kunnolla levytyksen makuun ja olohuone on sen osalta jo kohta valmis. Lähes kaikki talon seinät ovat tapetoitu niin tiiviisti ja osin maalattukin tapettien päälle, että levytys ja tasoittelu on ainoa vaihtoehto saada seiät siistin näköisiksi. Melkoinen urakka siinä kyllä on ollut ja tulee vielä jonkin aikaa myös olemaan.
Mietiskelen vielä olohuoneen hormin ja takaseinän värejä. Nythän ne vielä ovat sinertävän sävyisiä. Harmittaa kyllä toden teolla, että takka on muurattu umpeen. Pohdinnassa on, jos takaseinästä tulisi joku keltaisen sävyinen ja hormi taas harmaa sellaisessa röpelöisellä pinnalla. Hot or not? Se selviää varmaan vain kokeilemalla :)
2 kommenttia :

  1. Me jouduttiin purkamaan kaikki lautaseinät ja vaihtamaan eristeet, koska eristys ei ollu riittävä ja kun laitetaan koneellinen ilmastointi, niin kutterista ois lähtenyt hajua ilmaan. Joten meillä ei olla vieläkään tuossa teidän vaiheessa, vaikka yli 1,5 vuotta on rempattu... Odotan kyllä et saadaan lyödä seiniin levyt ja päästään tapetoimaan, mutta ensin vedetään sähköt uusiksi.
    Teillä näyttää etenevän remppa mukavasti! Hormin väri on täälläkin mietinnässä.

    VastaaPoista
  2. Huhhuh! Teillä onki perusteellinen remppa! Vaikka helpommalla päästääni, niin hitaasti se remppa silti tuntuu etenevän, kun kaksistaan tehdään. Mutta kyllä se tästä :)

    VastaaPoista