Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 6. marraskuuta 2015

Oma talo

Nyt sen voi paljastaa, ostimme talon! Tänään kirjoitettiin kauppakirja, joten se on ihan virallistakin. Ihan huikeeta! Oma talo, huhhuh. Huomenna alkaa remppailutouhut. Luvassa siis melkoisesti remppa-aiheisia postauksia koskien rintamamiestalon pintaremontointia. Ensimmäisenä kaivellaan lautalattia esiin muovimattojen ja lastulevyjen alta. Ihan tajutonta ajatella, että mulla on kohta jalkojen alla lautalattia! Mutta hommaa on ihan hirmuisesti ja alle kuukausi aikaa kun muutetaan sinne.

Eikä remppailu jää pelkkiin pintoihin. Keittiötä uusiksi, putkia kuntoon ja alkuperäiskunnossa olevassa saunassa vasta tekemistä riittääkin. Mutta vähitellen. Tästä tulee sellainen pitkällinen projekti. Pojektikoti.Astu peremmälle.


8 kommenttia :

 1. Onnea uuteen kotiin! :) Pitkiä projekteja nämä on. Meillä meni nelisen vuotta, kunnes koko talo oli sisältä suurinpiirtein valmis. Kaikki tehtiin itse putkien uusimista myöden. Vielä odottaisi ulkomaalaus ja neljän ikkunan uusiminen.

  VastaaPoista
 2. Onnea ja iloa uuteen kotiin. Nyyt löysin blogiisi. Kiva löytää uusi rintamamiestalo blogi ja mukavalta täällä näyttää muutenkin. Minulla rintamamiestalo blogi myös ja kurkata saa :)

  VastaaPoista
 3. Koska vastaus nappula ei toimi, niin joudun kirjoittaa kommentit tänne alas:
  Kiitos Pilviraitti :) Pitkiä ja mielenkiintoisia projekteja nämä rempattavat kohteet aina on. Listasta taisi jäädä uupumaan myös sähkötyöt, ulkolaudoistus ja muutaman kellarin ikkunan uusiminen...Mekin tehdään kaikki mitä vaan pystytään itse.

  VastaaPoista
 4. Hei vaan Miia Ketunkololla :) Kiitos myös sinulle ja kiva kun löysyt blogini. Pitää heti käydä kurkkimassa myös sinun blogiasi, kunhan nää pakolliset rempat helpottaa.

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Onnittelut!
  Bongasin blogisi Kotiblogit lehdestä, jonka ystäväni toi tuliaisina tänne etelään.
  Ihastuttava blogi!

  Leppoisaa talon remontointia ja kivaa joulun fiilistelyä täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 6. Hei vaan ja kiitos sinne Mantelilaaksoon! Kiva kun löydit blogini lehden kautta :) Remonttia riittääkkin pitkälle tulevaisuuteen. Kunhan remppa- ja muuttopaineet helpottavat käyn kurkkimassa sunkin blogiasi.

  VastaaPoista
 7. Oijoi, ihanaa!! Tsemppiä remonttipuuhiin ja rutkasti onnea uuteen kotiin! Näyttää mahtavalta!

  VastaaPoista
 8. Ohops, en ollut huomannut kommenttiasi Maija. Kiitos vaan. Hommaahan tässä työmaassa riittää :)

  VastaaPoista