Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 20. marraskuuta 2015

Kutsuvin eteinen

En ollut uskoa silmiäni, kun viime maanantaina avasin tietokoneen ja selailin tulleita viestejä. StyleRoomilta oli nimittäin tullut viesti, joka alkoi lauseilla: Onneksi olkoon! Olet kutsuva eteinen -kisan äänestyksen voittaja!!...

En voinut olla pomppimatta ilosta, sillä tämä voitto tuli enmmän kuin tarpeeseen. Meidän uudessa kodissa on ihanat alkuperäiset puuovet, mutta valitettavasti ulko-ovi, väliovi ja saunan ovi ovat ihan pakko vaihtaa nykyaikaisempiin. Tämä 500 euron palkinto Jeld-Wenille on siis kerta kaikkisen mahtava juttu, sillä sitä todellakin tarvitaan. Rehellisesti sanottuna, en kyllä olisi kuuna päivänä uskonut voittavani tätä kisaa. Mutta niin siinä kävi. Haluan täältä blogin kautta kiittää kaikkia meidän eteistä äänestäneitä. Iso kiitos, puspus!Olin muuten kuvitellut, että postailen lähes päivittäin jotain remppajuttuja tänne blogiin. Toisinpa kävi. Oma remppailuaikani talolla on aina kovin rajallinen lastenhoidon takia. Siksi alan aina heti talolle päästyäni maalaushommiin ja pesen aina hirveässä kiireesä kaikki telat ja sudit ennen kuin kiirehdin takaisin kotiin. Kuvat jäävät valitettavasti siinä kiireessä ottamatta.
Ensi viikko onkin (apua!) viimeinen viikko ennen muuttoa. Kiirettä pitää, mutta yritän tänne blogin puolelle vähän jotain kuulumisia kumminkin kirjoitella.


2 kommenttia :