Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 2. marraskuuta 2015

Finaalissa

Tämä viikko pyörähtikin varsin mukavissa merkeissä liikkeelle. Sisustusyhteisö StyleRoom järjesti nimittäin joku aika sitten yhteistyössä Jeld-Wenin kanssa eteiskisan jossa siis etsitään kutsuvinta eteistä. "Eteinen toivottaa tervetulleeksi ja antaa kodin tyylistä ja sisustuksesta houkuttelevan  ensivaikutelman" kuten kisa julistaa.

Kisaan osallistui 47 eteistä ja finaaliin valikoitui Styleroomin ja Jeld-Wenin edustajista koostuvan raadin valitsemana vain neljä. Ja arvatkaas, meidän eteinen on yksi finaaliin päässeistä! Riemullani ei ole rajaa! Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joka alkoi tänään. Kisan kutsuvin eteinen voittaa sievoisella summalla ovi palkintoja. Ovilla olisi meille kyllä tarvetta...vaikken kyllä voittooni uskokkaan. Sen verran kovassa seurassa ollaan. Mutta iloitsen suuresti, että ylipäänsä ylsin finaaliin saakka. Ja voitinhan jo jotain, sillä finalistit palkitaan vapavalintaisella A-lehtien asumisen puolivuosikerralla. 

Siinä muutama kisassa mukana oleva kuva. Lisää kuvia ja sitten se tärkein - itse äänestys löytyy täältä. Äänestämässä kannattaakin käydä, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Jeld-Wen tuotteita 200 eurolla. Kisa on käynnissä 02.11-15.11.2015 välisenä aikana. 

Onnea arvontaan!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti